Ισοπαλία για τις κορασίδες με τον Πρωτέα Ευόσμου

Iσόπαλες με τον Πρωτέα Ευόσμου (1-1) ήρθαν οι κορασίδες του Άρη, μετά από ένα αμφίρροπο και όμορφο παιχνίδι στην επιστροφή της Δήμητρας Κρομύδα στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή, μετά από μία εβδομάδα, εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Στην αρχή οι κίτρινες παρόλο που έλεγχαν τον αγώνα δεν έχασαν κάποιες ευκαιρίες και δεν απείλησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού απείλησαν τον Πρωτέα Ευόσμου με κάποια μακρινά σουτ. Έτσι μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν έχασε η Στέλλα Πολυχρονιάδου, η οποία στο 14′ της αναμέτρησης με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης έπιασε την μπάλα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Στέλλα Πολυχρονιάδου με παρόμοιο σουτ από μακριά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 16′ η Αγγελίνα Τσιλιμπή έκανε ένα ωραίο σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και δύο λεπτά αργότερα η Δήμητρα Κρομύδα έκανε το πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 22΄ο Πρωτέας Ευόσμου άνοιξε το σκορ, για να λήξει το ημίχρονο με 0-1 υπέρ του Πρωτέα.

Στο 40′ η Δήμητρα Παρούση κέρδισε φάουλ σε μία ατομική της προσπάθεια σε καλό σημείο και πήγε να το εκτελέσει η ίδια και έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας κάνοντας το σκορ 1-1.

Για τον Άρη έπαιξαν οι: Βήκα, Μουστακλή, Κρομύδα, Θωμαδάκη,
Παρούση, Πολυχρονιάδου, Αγαθαγγελίδου, Γουναρίδου, Τσιλιμπή, Κιουρτσή, Τσιάτσου».

To Top