Ιωαννίδης: «Γ’ Εθνική ο Άρης, ήθελα μαζί μου Ζαγοράκη»

Τα …αθλητικά μονοπώλησαν την παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγέλατου , ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης αποκαλύπτοντας πως είχε προτείνει στον πρώην αρχηγό της εθνικής να κατέβει ως αντιπεριφερειάρχης στο ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε πως ήθελε έναν ΠΑΟΚτσή για αντιπεριφερειάρχη για να κρατήσει τις ισορροπίες όπως είπε επειδή ο ίδιος είναι δηλωμένος Αρειανός. «Για να υπάρξει μια ισονομία και να κρατήσουμε τις ισορροπίες ο αντιπεριφερειαρχης ήθελα να είναι ΠΑΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: « Τον ήθελα το Zαγοράκη αλλά η ευρωβουλή είναι πιο κρίσιμη για την κυβέρνηση και καλά είναι να βοηθήσει εκεί».

Η ερώτηση για την κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ήταν αναπόφευκτη, με τον υποψήφιο της ΝΔ να τονίζει πως η μόνη λύση είναι η πτώση του συλλόγου στη Γ’Εθνική.

«Εγώ πιστεύω ότι ο Άρης πρέπει να πάει στην Γ’ κατηγορία. Να μείνει εκεί ένα χρόνο. Στον Άρη δεν αρμόζει η αλλαγή ΑΦΜ. Θα πρέπει να πολεμήσει να φτιάξει ένα σκληρό πυρήνα να κάτσει ένα χρόνο και να ανέβει όπως η ΑΕΚ.» δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης.

Πηγή: liberty-news.gr

To Top