ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάκαλης: «Ανακοινώνεται νέο πρότζεκτ για την ΠΑΕ! Ο Καρυπίδης έβαλε 6.000.000 ευρώ»

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης αναφέρθηκε στο νέο πρότζεκτ που είναι στα σκαριά για την ΠΑΕ, μίλησε για τον Καρυπίδη, ενώ αναφέρθηκε και σε πολλά άλλα θέματα που απασχολούν την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Η ομάδα χτίστηκε για αυτόν τον λόγο, από την στιγμή που το αποτέλεσμα επιτεύχθη όλοι είμαστε ικανοποιημένοι και οι άνθρωποι που ήταν εκεί, ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής και οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια. Ο σκοπός ήταν αυτός, μία ομάδα ειδικού σκοπού.

Για το τι δεν έγινε πέρυσι που έγινε φέτος είπε:

Η πιο σημαντική διαφορά από όλες ήταν ότι η ομάδα ήταν για Super League. Η ομάδα η φετινή ήταν μία ομάδα με δύναμη, με πάθος που ξεχείλιζε. Αν είχαμε τα δύο αμυντικά χαφ τον Μουμίν και τον Ιντζόγλου στην ομάδα την περσινή πάλι πρωταθλητές θα ήμασταν. Πέρυσι είχαμε φοβερή ατυχία και όταν η διαφορά φέτος ήταν στα τελευταία λεπτά δεν ήταν τύχη, ήταν ότι η ομάδα είχε καύσιμα και εννοώ καλές δυνάμεις, καλή προπόνηση και καλή προετοιμασία.

Για το ότι δεν θα συνεχίσουν ο Μυροφορίδης και ο Σπανός στην ομάδα είπε:

Είναι απόφαση του προέδρου. Είναι μία απόφαση η οποία θα κριθεί και αυτή εκ του αποτελέσματος. Του χρόνου τον ίδιο καιρό θα μιλάμε για το τι έχουμε κάνει και στόχους θα βάλουμε και που πάμε. Ο πρόεδρος έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει αλλά πρέπει να τον βοηθήσουμε.

Για το πως πρέπει να βοηθήσουν τον πρόεδρο είπε:

Παραδείγματος χάρη, κάποια στιγμή πρέπει να συγκεντρώσουμε χρήματα. Λέμε ότι είμαστε Αρειανοί και έχουμε μία οικονομική θέση και εννοώ ότι ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει από τώρα με τα διαρκείας. Ο άνθρωπος ξέρουμε τι έχει βάλει στην ομάδα, έχει περάσει τα 5-6 εκατομμύρια και χρειάζεται μία βοήθεια για να προχωρήσει η νέα χρονιά. Εγώ προσωπικά έχω κλείσει 3 σουίτες που δεν ανήκω στον Άρη για φίλους μου. Εγώ δεν έφυγα ποτέ δίπλα από τον Καρυπίδη. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον αλλά όταν λέει “αγαπάω” πρέπει να βοηθήσεις κιόλας. Ο κόσμος θα συμπαρασταθεί περισσότερο φέτος.

Για το νέο πρότζεκτ που προβλέπεται να ανακοινωθεί είπε:

Υπάρχει ένα πρότζεκτ το οποίο θα ανακοινωθεί σε 10-15 μέρες που θα μπορεί να βοηθήσει ο Αρειανός της Καλαμάτας, της Ρόδου, της Σπάρτης, της Αλεξανδρούπολης, της Καστοριάς και των Ιωαννίνων που δεν θα χρειαστεί να βάλεις χρήματα. Εγώ είμαι σε αυτήν την εταιρεία από το 2011 και μίλησα με τον κ. Καρυπίδη και θα το προχωρήσουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν έχει κλείσει η συμφωνία, όταν κλείσει η συμφωνία θα τα πούμε όλα. 3.5 χιλιάδες επιχειρήσεις συνεργάζονται με αυτήν την εταιρεία, δεν μπορώ να πω το όνομα της γιατί δεν έχει κλείσει η συμφωνία ακόμα. Ο Αρειανός θα έχει μία προνομιακή κάρτα και θα μπορεί να πηγαίνει σε βενζινάδικα, σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια, τα πάντα και θα υπάρχει η έκπτωση. Τα υπόλοιπα χρήματα θα πιστώνονται στον λογαριασμό του. Αυτό θα βγει μαζί με τα διαρκείας τον Ιούνιο. Το γενικό θέμα είναι ότι ο πρόεδρος ξέρει που έχει έρθει και ξέρει που βρίσκεται και πληρώνει ο ίδιος άρα θέλει το καλύτερο δυνατό για τον Άρη. Όπου πάω με ρωτάν τι γίνεται.

Δεν υπάρχει παίκτης που να πέρασε από το Χαριλάου και να μη χτυπάει η καρδιά του.

Για τα χρήματα που έχει βάλει ο Καρυπίδης στην ομάδα είπε:

Έχει περάσει τα 6 εκατομμύρια. Στο κινητό που μιλάμε τώρα έχω το ταμείο μέσα , τα χρήματα που έχει βάλει δεν μπορεί να τα κρύψει είναι τα αεροπλάνα, τα ξενοδοχεία, οι υπάλληλοι βγαίνει ο λογαριασμός.

Για τον Τομ Παπαδόπουλο είπε:

Για το θέμα αυτό δεν ξέρω τίποτα και ούτε έχω συζητήσει. Όταν μιλάω με τον Θόδωρο δεν μπορώ να τον ρωτήσω “τι έκανες με τον Τομ”. Δεν ξέρω τι θα γίνει, θα συζητήσουν οι δυο τους τι θα γίνει και θα δούμε.

Για το αν μπορεί να σηκώσει ο κ. Καρυπίδης το βάρος της Super League είπε:

Εγώ νομίζω ότι μπορεί τώρα, έχουν ανοίξει τα πάντα. Έρχονται και μας παρακολουθούν. Πιστεύω ότι θα έχουμε και 3-4 sold out του χρόνου βέβαια είναι σημαντικό και πως θα στηθεί η ομάδα. Εγώ πήγα και πήρα τον Σόουζα από το αεροδρόμιο πριν 1μιση χρόνο και τώρα είναι το αστέρι μας. Είναι ένας παίκτης ο οποίος τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει σημασία ποια ονόματα και ποιοι παίκτες θα έρθουν αλλά πως θα στηθεί η ομάδα. Η κρίση πρέπει να γίνει όταν θα ξεκινήσει η ομάδα, όταν περάσουν 7-8 αγωνιστικές και μετά θα δούμε τι γίνεται.

Για τα τηλεοπτικά είπε:

Δεν έχει κλείσει ακόμη για τα τηλεοπτικά γιατί ο Άρης δεν μπορεί να πάρει λιγότερα λεφτά απ’ότι θα πάρει ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Είμαστε ομάδα με πολύ κόσμο και πολλά εισιτήρια αλλά αυτό το βλέπει ο πρόεδρος και θα τα καταφέρει. Να το πω και διαφορετικά. Γιατί να μη πάρουμε και εμείς 3 εκατομμύρια; Στη Super League θα είμαστε γεμάτοι.

Εγώ είτε από έξω είτε από μέσα είμαι πάντα Αρειανός και βοηθάω όποιον ζητήσει τη βοήθεια μου. Θα τα πούμε περίπου τον Οκτώβριο.

To Top