ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάκαλης: “Καμία επίσημη πρόταση για Διούδη, με 350.000 ευρώ λύνεται οριστικά το θέμα των πληρωμών”

Ο γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης, τοποθετήθηκε αναφορικά με το μέλλον του Σωκράτη Διούδη στους “κιτρινόμαυρους”, αλλά και το θέμα των πληρωμών.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Pressing της ΕΡΤ3:

“Για τον Σωκράτη μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση. Εχω μιλήσει με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος μου είπε πως ότι γράφτηκε είναι γιατί έτσι το έκαναν κάποιοι δημοσιογράφοι από την Αθήνα. Όποιος θέλει τον ποδοσφαιριστή μπορεί να έρθει και να τον ζητήσει. Έχει άλλωστε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, ενώ υπάρχουν και τα χρήματα που πρέπει να δοθούν στην Κλαμπ Μπριζ αν τον πουλήσουμε κτλ”.

Αναφορικά με το θέμα των πληρωμών, είπε: “Όταν ένας άνθρωπος, 1.300.00 στη Γ΄Εθνική, 1.200.000 για μετοχικό κεφάλαιο και 1.000.000 ευρώ για μεταγραφές κάτι σημαίνει. Οι παίκτες έχουν πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων τους για φέτος. Θεωρώ ότι με 300.000-350.000 ευρώ θα λυθεί οριστικά το θέμα. Άλλωστε, κανείς δεν θα χάσει τα λεφτά του. Οι προσφυγές ήταν μόλις δύο, για δύο παίκτες που “τελειώσαν” από νωρίς γιατί έτσι έκριναν οι προπονητές. Ο Ιντίζδης ήταν απόφαση του Κωστένογλου, ο Αντρέου δεν ήθελε να κάθεται στον πάγκο. Έμειναν 26 παίκτες, από αυτούς κανείς δεν κινήθηκε νομικά και αυτό κάτι λέει”.

 

To Top