Κάμπος: “Ράγισε η καρδιά μου, ήξερα ότι θα φύγω! Δεν υπέγραψα ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη διοίκηση”

“Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω!”. Ο Πάουλο Κάμπος, αρκετά εικοσιτετράωρα μετά την απόλυση του από τον Άρη δείχνει να μην το έχει πιστέψει. 

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα “Metrosport” με αφορμή ρεπορτάζ από το ραντεβού… αποχαιρετισμού παρουσία του Γιάννη Τοπαλίδη και του Γιώργου Γαλανού, ο Βραζιλιάνος αναφέρει ότι : “Δεν υπέγραψε ανακοίνωση για ευχαριστώ στη διοίκηση”.

Συγκεκριμένα:

“Δείχνει ενοχλημένος από τον τρόπο που έφυγε και στεναχωρημένος από το ότι χάνει την «οικογένειά» του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται όταν μιλάει για τον Άρη. «Ήξερα ότι θα φύγω…» συνεχίζει με παράπονο ο Βραζιλιάνος τεχνικός. Ακόμα δεν μπορεί να το «χωνέψει». Είναι… σκασμένος, διότι αφήνει πίσω του ένα «οικοδόμημα» που ουσιαστικά ο ίδιος έχτισε.

Στο ίδιο τραπέζι, μετά από τόσο καιρό, κάθισαν ο πρώην έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός και ο άμεσος συνεργάτης του Κάμπος στον κιτρινόμαυρο πάγκο, Γιάννης Τοπαλίδης.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Γαλανός έφυγε από την ομάδα. Ηταν ένα ραντεβού… αποχαιρετισμού. «Ράγισε η καρδιά μου. Φεύγω αφήνοντας πίσω τους φίλους, το κλαμπ (σ.σ: Άρη) και τα λεφτά που έχασα», είναι η απάντηση που δίνει όταν τον ρωτάω με ποια συναισθήματα φεύγει για την πατρίδα του.

Δεν χάνει, όμως, ποτέ την πίστη του για το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας στο μέλλον. «Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω και θα δουλέψω ξανά στον Άρη, με το τιμ όμως που ήμουνα στην αρχή», λέει με νόημα. Δεν θέλει να πει περισσότερα, κρατώντας την υπόσχεση που έδωσε δημοσίως στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου, ότι δεν θα ξαναμιλήσει για την ομάδα.

Παρόλο αυτά, δεν κρύβει τα παράπονά του. Κουβεντιάζει με τον Γαλανό και τον Τοπαλίδη, και… ξεφυσάει. Νιώθει πικραμένος, διότι περίμενε τουλάχιστον καλύτερη αντιμετώπιση από τους ανθρώπους που ανέλαβαν τα ηνία της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο λόγος;

Υποστηρίζει ότι στην κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε για να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο», «δεν υπέγραψα ποτέ την δήλωση ότι αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη νέα διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία, η οποία διακόπτεται ανεξαρτήτως της βούλησης των δύο πλευρών».

Είναι ξεκάθαρος και διευκρινίζει ότι φεύγει έχοντας «χάσει» το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ (πήρε 7.000 ευρώ), όπως επίσης το εισιτήριο επιστροφής του στην Βραζιλία (730 ευρώ), το οποίο πλήρωσε ο ίδιος.

Το αεροπλάνο για την Βραζιλία «πετάει» στις 3 Φεβρουαρίου. Ο Κάμπος φεύγει από τη Θεσσαλονίκη με παράπονο, αλλά κρατώντας παρακαταθήκη τις θετικές στιγμές. Επιστρέφοντας στην πατρίδα του θέλει πρώτα να ηρεμήσει και μετά να σκεφτεί το μέλλον του. Ίσως μακριά από τους ποδοσφαιρικούς πάγκους, αφού στις βλέψεις του είναι να ανοίξει δική του επιχείρηση”.

To Top