Κάμπος-Τοπαλίδης σε παίκτες: “Υπάρχει συμφωνία με εταιρία για την ασφάλιση- Ζημιωμένος ο Άρης και εσείς, εάν…”

Στο άκουσμα της είδησης ότι οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποχή οι Κάμπος και Τοπαλίδης προσπάθησαν να τους μεταπείσουν, αν και η επιθυμία των παικτών ήταν συγκεκριμένη.

Στους ποδοσφαιριστές έγινε γνωστό ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Γιώργος Γαλανός εγγυώνται για την ασφάλιση, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει συμφωνία με ιδιωτική εταιρία για το θέμα αυτό.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Τοπαλίδης που μεταξύ άλλων τόνισε: “Σας κατανοούμε απόλυτα. Το θέμα της ασφάλειας θα επιλυθεί σύντομα.Τα συμφωνητικά είναι θέμα του Ερασιτέχνη και όχι τόσο του κ. Γαλανού. Με αυτό τον τρόπο χάνεται το δίκιο σας. Θα ήταν προτιμότερο να συνεχίσετε τις προπονήσεις, να κερδίσετε την Κυριακή και από Δευτέρα να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε απόφαση… Eμείς θα είμαστε στο πλευρό σας για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα”.

Ο τεχνικός του Άρη, Πάουλο Κάμπος στην προσπάθεια του να μεταπείσει τους ποδοσφαιριστές με την σειρά του, επεσήμανε: Αποδέχομαι την επιθυμία σας αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι από όλο αυτό ζημιωμένος βγαίνει ο Άρης. Επιπτώσεις αγωνιστικές θα έχετε κι εσείς από τη στιγμή που αποφασίζετε να απέχετε από τις προπονήσεις”.

Τελικά οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν την αποχή…

To Top