Κάμπος: “Eυχαριστημένος για την εμφάνιση – Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι η ευθύνη μου”

Στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας γενικότερα στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Πάουλο Κάμπος που τόνισε πως ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική εικόνα του Άρη είναι αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα.

Για το παιχνίδι: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εμφάνιση. Παίξαμε με μία ομάδα που μέχρι τώρα δεν ε΄χει χάσει εκτός έδρας. Προετοιμάσαμε ένα πλάνο για να τους αντιμετωπίσουμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε πολύ καλή μέρα, το αποτελέσματα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Δεν χαλαρώσαμε και δείξαμε τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα. Η νίκη είναι αυτή που μετράει για τον πρόεδρο την διεύθυνση αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Είναι σημαντικό ότι παίξαμε μέχρι τώρα κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια και πήραμε μόνο μία ισοπαλία”.

Για την σημερινή εμφάνιση των παικτών και το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση: “Δεν θέλω να  πω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι.Κάναμε εξίσου καλά παιχνίδια στην αρχή. Σίγουρα ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση”.

Για την αποχώρηση του Σανιά και για το αν συμφωνεί με αυτή: “Όλες αυτές οι μετακινήσεις παικτών και οι αποφάσεις παίρνονται από όλους και για το καλό της ομάδας. Η απόφαση είναι συνολική και όχι από ένα μόνο άτομο”.

Για τις δηλώσεις του Σανιά ότι ο Κάμπος τον ήθελε στην ομάδα: “Όταν ήρθα εδώ ήταν στην ομάδα χωρίς να έχει τα επίσημα έγγραφα. Προπονούταν κάθε μέρα αλλά η απόφαση είναι από το μάνατζμεντ, την διοίκηση και όλους τους ιθύνοντες και παίρνοντας προς όφελος της ομάδας. Από την αρχή ήμουν συγκεντρωμένος στους παίκτες που μπορούσαν να παίξουν”.

Για το αν είναι πλήγμα η αποχώρηση του από το ρόστερ: “Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τον Σανιά. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε για την ομάδα”.

Για την εμφάνιση της μεσαίας γραμμής μετά την αλλαγή του συστήματος: ” Πολύ καλή εμφάνιση και έξυπνη στρατηγική. Είχαμε κατοχή, καλές επιθέσεις και δεν επιτρέψαμε να κάνει ευκαιρίες δεδομένου των πρώτων λεπτών που ήταν κρύοι ακόμα οι παίκτες μας. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι ότι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο και στην προπόνηση είναι ευθύνη δική μου”.

Για τον αν υπάρχει θέμα τραυματισμού με τον Καρατζιοβαλή που έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις: “Του έδωσα το δικαίωμα να μου πει όσο είναι έτοιμος. Τις στιγμές που έπρεπε να ανταποκριθεί ήταν πολύ καλός. Επειδή στο τέλος επειδή ήταν κρύος γιατί δεν είχαμε πίεση, αποφάσισα να τον προφυλάξω και να βάλω τον Μπαϊμάκη στη θέση του”.

To Top