Κίνδυνος… ασφυξίας λόγω έλλειψης ρευστού! Θρίλερ με το Πράβετς – Άκαρπη συνάντηση με Γαλανό

Η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ Άρης είναι πιο δύσκολη από ποτέ… Χωρίς καμία διάθεση κινδυνολογίας, οι κίτρινοι απειλούνται με… ασφυξία λόγω έλλειψης ρευστού!

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Οι χορηγίες δεν έχουν εμφανιστεί με την εκπνοή και του Ιουλίου, ενώ η είσπραξη των χρημάτων από τη μεταγραφή Διούδη (τα οποία επαναλαμβάνουμε αποτελούν… ασπιρίνη στα καυτά προβλήματα του Άρη) είναι τελικά πιο δύσκολο να εκταμιευτούν από ότι αρχικά είχε υπολογιστεί και σίγουρα όχι αυτή τη στιγμή…

Η μετάβαση της ομάδας στο Πράβετς θυμίζει… θρίλερ, μια και δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη το ποσό που απαιτεί το αθλητικό κέντρο να προκαταβάλει στο ύψος του 50% της συνολικής αμοιβής, με αποτέλεσμα να είναι όλα στον… αέρα! Πέρα από το γεγονός ότι 48 ώρες πριν τη μετάβαση εκεί, η ομάδα μετά βίας συμπληρώνει μια ενδεκάδα επαγγελματιών ποδοσφαιριστών!

Κάτω από αυτόν τον ασφυκτικό κλοιό, κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο Γιώργος Γαλανός (με αφορμή συζήτηση συνεργασίας Άρη και της εταιρίας σεκιούριτι που έχει) και του ζητήθηκε να βοηθήσει σε μια ακόμη προσπάθεια ώστε να βρεθεί ρευστό, όμως η συνάντηση ήταν άκαρπη.

Οι καταστάσεις μοιάζουν πιο άσχημες από ποτέ…

To Top