Κίνδυνος να χαθεί η χορηγία της CYTA λόγω… NOVA και Forthnet!

Σοβαρό θέμα προκύπτει στον Άρη – και σε όλες τις ομάδες που έχουν συνεργασία με τη CYTA – για την χορηγία της συγκεκριμένης εταιρείας, καθώς στη σύμβαση με το συνδρομητικό κανάλι υπάρχει όρος που απαγορεύει την… διαφήμιση άλλης εταιρείας τηλεπικοινωνίων, επειδή η NOVA ανήκει στον όμιλο Forthnet!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS από την Αθήνα, είναι πολύ πιθανό να μην ισχύσει η συμφωνία με την CYTA την επόμενη χρονιά, καθώς υπάρχει όρος στο τηλεοπτικό συμβόλαιο πως δεν μπορεί καμία ομάδα να έχει διαφήμιση άλλης εταιρείας τηλεπικοινωνιών, γιατί η NOVA ανήκει στον όμιλο τηλεπικοινωνιών της Forthnet!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Forthnet θα κάνει δεκτές όλες τις συμφωνίες που είχαν υπογραφεί πριν από την σύμβαση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και αυτό ίσως αφήνει ένα μικρό “παράθυρο” για να μπορέσει η ΚΑΕ Άρης να ενεργοποιήσει την συμφωνία της με την κυπριακή εταιρεία, η οποία επρόκειτο να δώσει στους κίτρινους ένα ποσό μεταξύ 90-100 χιλιάδων ευρώ. Το αν θα μπορέσει να δώσει αυτό το ποσό ολόκληρο ή ένα μέρος του (αναλόγως με τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης της σύμβασης) είναι κάτι που γνωρίζει η ΚΑΕ Άρης.

 

To Top