“Καίει” του επιθετικού, κερδίζει έδαφος ο Σιαλμάς!

Σε ανοιχτή γραμμή διοίκηση-Καλαϊτζίδης για την μεταγραφική ενιίσχυση του Άρη, με το θέμα του κεντρικού επιθετικού να είναι αυτό που “καίει” το τελευταίο διάστημα.

Οι Ρένια και Καπνίδης έχουν επωμιστεί στις πλάτες τους όλο το βάρος της επίθεσης με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να θέλει την απόκτηση ενός ακόμα φορ, ώστε να υπάρχει πληρότητα στη θέση και πληθώρα επιλογών για τον ίδιο.

Εξάλλου, όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 57χρονος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα τελειώματα των επιθετικών του στο παιχνίδι με την Καστοριά, κρατώντας σε περίοπτη θέση μέσα στις σκέψεις του την απόκτηση ενός ακόμα φορ με μεγάλη εμπειρία αλλά και πολλές δυνατότητες.

Πρώτος στη λίστα είναι ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά, Δημήτρης Σιαλμάς. O 28χρονος φορ συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Καλαϊτζίδης, ενώ δείχνει πολύ θετικός στην προοπτική του Άρη. Μάλιστα, έχει ρίξει αρκετά και τις οικονομικές του απαιτήσεις, εξέλιξη αρκετά σημαντική για το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του.

To Top