ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καββαδάς: “Παλέψαμε πολύ για το πλεονέκτημα έδρας, ήρθε η ώρα να κερδίσουμε εμείς”

Ο Βασίλης Καββαδάς τραυματίστηκε στο πρώτο ντέρμπι της φετινής χρονιάς. Δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο κλίμα του δεύτερου, στην Πυλαία. Ο Άρης ηττήθηκε ισάριθμες φορές από τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο, αλλά για τον Έλληνα σέντερ αυτό που έχει σημασία είναι τι θα γίνει το Σάββατο. 

“Είμαστε τυχεροί που έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Το παλέψαμε πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Τυχεροί μέσα στην ατυχία μας… Αφού έχει κερδίσει εδώ ο ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο ο ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα να τον κερδίσουμε εμείς”, είπε ο Καββαδάς αναφερόμενος στο τι έχει συμβεί φέτος στα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: “Δίνει κίνητρο σε μας, ήρθε η ώρα να κερδίσουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Να μπούμε μέσα, να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε το παιχνίδι”.

Ρωτήθηκε αν αισθάνεται και ο ίδιος όπως και ο Δημήτρης Πρίφτης ότι υπάρχει το αίσθημα της… πείνας στα αποδυτήρια του Άρη και απάντησε: “Για να το λέει ο κόουτς κάτι θα ξέρει, κάτι θα βλέπει καθημερινά”, ενώ για το κατά πόσο έκανε καλό η αγωνιστική απραξία μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο φινάλε της κανονικής περιόδου, σχολίασε ότι “και ξεκουραστήκαμε και δουλέψαμε καλά. Όσο είχαμε την Ευρώπη δεν το κάναμε αυτό. Τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι μας”.

Περιμένει σκληρά παιχνίδια και ο ίδιος δήλωσε έτοιμος: “Ο Βασίλης θα μπει να κάνει πάντα αυτό που ξέρει να κάνει και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τη νίκη. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι και στα δύο μέρη του γηπέδου. Περιμένω πολύ δυνατά, σκληρά παιχνίδια, στα όρια του φάουλ. Όποια ομάδα είναι πιο δυνατή και βγάλει περισσότερη ενέργεια στο παρκέ, θα πάρει και τη σειρά”.

To Top