“Καθάρισε” ο Άρης από περιπέτειες – Τι γίνεται πλέον στην “ουρά”

Ο Άρης με τη νίκη του επί του Πανιωνίου εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην Stoixinan.gr Basket League. Ο ΓΣΛ Φάρος, ο Κόροιβος και ο Πανιώνιος συνεχίζουν να… μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ολοκληρώθηκε και  ο Άρης ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου “δίπλωσε” τον Πανιώνιο Βίκος Cola, καθώς τον νίκησε με 60-48 και “κλείδωσε” την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς ανέβηκε 9-15. Ποια ομάδα, όμως, θα ακολουθήσει τα Τρίκαλα στην Α2 της νέας σεζόν;

Το Sport24.gr ανέλυσε τα δεδομένα για τη… μάχη της παραμονής.

Το πρόγραμμα:

*Εκτός έδρας.

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις μεταξύ των τριών “μονομάχων”:

ΓΣΛ Φάρος – Πανιώνιος Βίκος Cola 98-68

Πανιώνιος – ΓΣΛ Φάρος 74-66

ΓΣΛ Φάρος – Κόροιβος 82-78

Κόροιβος – ΓΣΛ Φάρος 73-55

Κόροιβος – Πανιώνιος Βίκος Cola 68-67

Πανιώνιος Βίκος Cola 70-59

ΓΣΛ ΦΑΡΟΣ (8-16)

Ο ΓΣΛ Φάρος ηττήθηκε από το Λαύριο, έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα σε σύγκριση με τον Πανιώνιο Bίκος Cola και τον Κόροιβο, ενώ οι τρεις  ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν μοιραστεί τις νίκες. Η ομάδα της Λάρισας σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί του Πανιωνίου Βίκος Cola, αλλά όχι του Κοροίβου και θα είναι κερδισμένη σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας. Σε αυτή την περίπτωση θα σωθούν ο Κόροιβος και ο ΓΣΛ Φάρος και θα υποβιβαστεί ο Πανιώνιος Βίκος Cola. Η ομάδα της Λάρισας, όμως, έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα της και τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και η τύχη της αναμένεται να κριθεί και από τα αποτελέσματα του Πανιωνίου και του ΓΣΛ Φάρου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA (7-17)

Ο Πανιώνιος μετά την ήττα του από τον Άρη υποχώρησε στο 7-17 και πλέον είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνει το 2/2 για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο “Ιστορικός” έχει το χέρι πάνω σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Κόροιβο, αλλά θα είναι ο χαμένος της υπόθεσης, αν προκύψει τριπλή ισοβαθμία. Σενάριο που βάσει προγράμματος είναι πιθανό.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (7-17)

Ο Κόροιβος μετά την εντός προγράμματος ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods παρέμεινε στην προτελευταία θέση, καθώς δεν έχει το πλεονέκτημα στην απλή ισοβαθμία με τον Πανιώνιο Βίκος Cola. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, όμως, πρέπει να νιώθει πως ορίζει την τύχη της, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κύμη και θα φιλοξενήσει τα “καταδικασμένα” σε υποβιβασμό Τρίκαλα.  Ο Κόροιβος στο ενδεχόμενο της τριπλής ισοβαθμίας, θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ υπερτερεί και του ΓΣΛ Φάρου σε περίπτωση που τον “πιάσει” στο 8-18 και ο Πανιώνιος κάνει το 2/2. Ο Κόροιβος, όμως, για να μείνει στην κατηγορία θα χρειαστεί τουλάχιστον μία νίκη.

To Top