Και δεύτερη επικοινωνία Άρη-Κόκε, όλα ανοιχτά…

Η επιθυμία του Άρη να συνεργαστεί με τον Σέρχιο Κόκε είναι δεδομένη. Ήδη μετά την πρώτη κρούση που έγινε την Τετάρτη, χθες οι κίτρινοι σχημάτισαν και πάλι τον αριθμό του τηλεφώνου του Ισπανού επιθετικού και μίλησαν για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ήταν η δεύτερη επικοινωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, στην οποία ο Άρης ξεκαθάρισε την θέληση του να εντάξει τον Κόκε και πάλι στην ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, με μοναδικό στόχο την άνοδο και τους όρους που θέτει για την επιστροφή, ζητώντας μια απάντηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο Ισπανός επιθετικός από την πρώτη συνομιλία δεν έκρυψε τη χαρά του για την επικοινωνία και την πρόταση του Άρη, έχοντας ζητήσει πίστωση χρόνου προκειμένου να απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα. Και σε αυτή τη δεύτερη επικοινωνία έδειξε καλή διάθεση, αλλά αυτό δεν προεξοφλεί το παραμικρό.

Πάνω σε αυτή τη βάση αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τη στιγμή που οι κίτρινοι θέλουν να γνωρίζουν την τελική εξέλιξη ώστε να προχωρήσουν στις όποιες μεταγραφικές κινήσεις ετοιμάζουν για τη συνέχεια.

To Top