Και στην Φλώρινα (PRESSARIS- ΑΠΟΣΤΟΛΗ, 16:30) στόχος ίδιος! Νίκη και παραμονή σε τροχιά κορυφής!

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Άρη που αφήνει πίσω του την διακοπή του πρωταθλήματος και τη νίκη επί του Πανσερραϊκού που προηγήθηκε, στοχεύοντας στην έκτη σερί νίκη του , αυτή τη φορά στην Φλώρινα με αντίπαλο την Θύελλα Φιλώτα.

Οι “κίτρινοι” παίζουν για μία ακόμα αγωνιστική με την πλάτη στον τοίχο, γνωρίζοντας πως το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, αλλά και του καθενός που ακολουθεί επιβάλλεται να είναι νικηφόρο, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που δεν υπολογίζει για την σημερινή αναμέτρηση τις υπηρεσίες του Μάριου Παπαδόπουλου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και έμεινε εκτός αποστολής.

Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας εκεί δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις από τον 58χρονο τεχνικό που θα στηριχθεί στην ενδεκάδα που παρέταξε και στο παιχνίδι με τον Πανσερρραϊκό.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Φυσέκης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Γεωργιάδης, Σανιά, Καλογέρης, Ν΄Λουντούλου, Σουνάς, Καπνίδης, Πόι

Στον πάγκο: Mπαϊμάκης, Φερνάντες, Νάκας, Κωνσταντινίδης, Ντούνγκα, Λιόλιος, Σταυρόπουλος

Τρεις απουσίες και μία επιστροφή για Θύελλα

Εκτός πλάνων του προπονητή της Θύελλας, Νίκου Παπανώτα έχουν τεθεί οι Γετίμης, Χαραλαμπίδης και Σιμηχανίδης οι οποίοι είναι τραυματίες. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νίκος Ζηνόβιος ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η 19μελής αποστολή των ακριτών για το παιχνίδι με τους κίτρινους αποτελείται από τους: Αμπατζίδη, Στεργιάκη, Κοντογουλίδη Ανεστ., Καραπέτρο, Ζηνόβιο, Βλαδίκα, Μαρκόπουλο, Θεοδουλίδη, Κόλα, Κεσκερίδη, Ανδρεάδη, Μουρατίδη, Χαϊτίδη, Ζαρογιάννη, Κλάζογλου, Μπαμπάρη, Σιδηρόπουλο Γιωργ., Σιδηρόπουλο Χαρ. και Μισαηλίδη

To Top