“Καλή και δουλεμένη ομάδα ο Άρης”

Καλή και δουλεμένη ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της χαρακτήρισε τον Άρη ο Γιάννης Αθηναίου που υποστήριξε ότι το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι ντέρμπι χωρίς φαβορί.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο παίκτης της ΑΕΚ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα μας δίνει έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα αύριο Κυριακή, καθώς κρίνεται η θέση μας στην τετράδα στην κανονική περίοδο. Γι’ αυτό και θέλουμε όσο ποτέ τον κόσμο δίπλα μας.

Παίζουμε με τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται σε υψηλή θέση, άρα εκ των προτέρων ο αγώνας έχει χαρακτηριστικά ντέρμπι. Για μας αποτελεί κίνητρο ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης.

Ο Άρης είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα, που έχει αρχές στο παιχνίδι της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω στα δυνατά της σημεία και να είμαστε πανέτοιμοι την κατάλληλη ώρα. Δεν ξεχνάμε, ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Θεσσαλονίκη, είχαμε χάσει. Κι αυτό το γεγονός αποτελεί για μας ένα έξτρα κίνητρο. Είναι απαιτητή ανάγκη, οι οπαδοί μας, που είναι πάντα ο «έκτος παίκτης» μας, να σπεύσουν στο ΟΑΚΑ και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον πρώτο αυτό μικρό στόχο μας.

Η βαθμολογική θέση του Άρη φανερώνει, ότι στον αγώνα δεν υπάρχει φαβορί. Ανεξάρτητα απ’ αυτό εμείς ως ΑΕΚ θα κάνουμε τα πάντα, όπως σε κάθε αγώνα, για να φτάσουμε στη νίκη. Καλό είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους και βήμα-βήμα να προχωράμε».

To Top