ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλλίδης: «Όνειρο μου να πάρω τίτλο με την πρώτη ομάδα του Άρη!»

O σκόρερ της Κ19 του Άρη στον τελικό με αντίπαλο τον Εργοτέλη, Πάρης Καλλίδης μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου και τα δικά του όνειρα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα, που συνοδεύτηκε από δικό του γκολ ανέφερε:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, χαίρομαι που συνδυάστηκε με το γκολ μου, αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλη την προσπάθεια της χρονιάς.

Για το «μυστικό» της επιτυχίας της ομάδας:

Δεν θα το έλεγα «μυστικό», όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένοι στον στόχο, η λειτουργία μας και το μυαλό μας είναι εκεί που μας είχε πει ο προπονητής μας, ίσως το θέλαμε και περισσότερο από πέρυσι και για αυτό το πετύχαμε.

Για το που αφιερώνουν αυτόν τον τίτλο:

Την αφιερώνουμε σίγουρα στους προπονητές μας που μας στήριξαν και μας βοήθησαν, στον κόσμο που ήταν εκεί πέρα, μας στήριξε και μας βοήθησε, και είμαστε πάνω από όλα χαρούμενη που η ομάδα είναι πλέον στην Σούπερ Λιγκ.

Για το εάν είναι όνειρο του να αγωνιστεί επαγγελματικά στον Άρη:

Είναι το όνειρο κάθε μικρού ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον δικό μου που είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα.

Για το που θέλει να φτάσει με την φανέλα του Άρη:

Σίγουρα θα ήθελα να κατακτήσω και έναν τίτλο με την ομάδα, αυτό είναι το όνειρο μου.

Ενώ τέλος για τα ποδοσφαιρικά του είδωλα είπε:

Από τον Άρη πάντα αγαπούσα και παρακολουθούσα τον Νέτο, που ήταν πάντα σωστός μέχρι την τελευταία στιγμή και αγαπούσε την ομάδα, και από το εξωτερικό το είδωλο μου είναι ο Ντάνι Άλβες από την Παρί.

To Top