Καλογεράκης στο PRESSARIS: “Αποχωρώ! Εγώ με άλλη διοίκηση συμφώνησα…”

Δεν είναι μυστικό πλέον ότι ένας ένας οι παίκτες του Άρη ψάχνουν τρόπους να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου με τον Μανώλη Καλογεράκη να κάνει την αρχή και να αποτελεί ήδη παρελθόν.

Την… πόρτα του 22χρονου τερματοφύλακα χτύπησε ο Πανιώνιος και όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στο PRESSARIS βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακόμιση του στη Νέα Σμύρνη.

Για τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από τον Άρη, τόνισε: “Είναι γεγονός  ότι αποχωρώ. Δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο με αυτή την κατάσταση. Δεν ξέραμε τι πραγματικά μας ξημερώνει. Καμία ενημέρωση και κανένας δίπλα μας από αυτούς που τρέχουν τις εξελίξεις. Εγώ με άλλη διοίκηση συμφώνησα να παίξω στον Άρη και μέσα σε λίγες μέρες προκύπτει μία νέα. Είναι προτιμότερο να αποχωρήσω. Δεν μπορώ αυτή τη κατάσταση…”.

Για το πως αντέδρασαν στην ΠΑΕ στο άκουσμα της επιθυμίας του να αποχωρήσει, είπε: “Ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο για να τους εκφράσω την επιθυμία μου. Από την αρχή δεν ήθελα να παίξω στη Γ΄Εθνική και το είχα πει στον κ. Καλαϊτζίδη. Συμφώνησε μαζί μου και μου είπε ότι θα μείνω ελεύθερος. Ακόμα και στη Β΄Εθνική να παίξει ο Άρης εγώ δεν μένω. Δεν υπάρχει σταθερότητα διοικητικά”.

Για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου: “Είμαι πολύ κοντά στον Πανιώνιο. Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να τελειώσει η μεταγραφή”.

To Top