ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλογιαννίδης: “Η θέληση και η καρδιά θα παίξουν σημαντικό ρόλο”

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης, αρχηγός των Τρικάλων, έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στο Παλέ.

Το μπλογκ του Καλογιαννίδη: “Να ευχηθώ Χρόνια πολλά με υγεία, τύχη και πολύ αγάπη σε όλους! Πραγματικά δεν κατάλαβα πότε πέρασε ένας χρόνος. Ίσως οι μπασκετικές μας υποχρεώσεις δεν μας αφήνουν να αντιληφθούμε το πέρασμα του χρόνου με ευκολία. Ήταν μια χρονιά με πολλές χαρές αλλά και λύπες, με επιτυχίες αλλά κι αποτυχίες και με τραυματισμούς, όμως έμαθα πολλά. Έμαθα από τα λάθη μου και κρατάω τις καλές κι όμορφες μου στιγμές.

Κλείνοντας όμως το 2017 έχουμε αφήσει μια υποχρέωση. Και προσωπικά έχω μάθει να προσπαθώ να κλείνω με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ εξ αιτίας ενός τραυματισμού που με ταλαιπωρεί αλλά θα είμαι στον πάγκο της ομάδας να στηρίζω και να ενθαρρύνω την προσπάθεια των συμπαικτών μου.

Επίσης θα ήθελα να καλωσορίσω 2 νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα μας. Μέρα με τη μέρα ερχόμαστε όλοι πιο κοντά και γινόμαστε ΕΝΑ. Αυτό όμως πρέπει να το βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα τον Άρη. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο Άρης δεν είναι σε πλεονεκτική θέση και σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικός για 40 λεπτά. Η θέληση και η καρδιά θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Όλοι θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με μία εκτός έδρας νίκη και θα δώσουμε το 100%!

To Top