ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλοκαιρινό sports camp από τον Άρη

Καλοκαιρινό Sports Camp διοργανώνει ο Ερασιτέχνης Άρης, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς φίλους της ομάδας έως 12 ετών να γνωρίσουν διάφορα αθλήματα μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων.

Το Sports Camp διοργανώνεται για τρίτη φορά και θα περιλαμβάνει αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, κολύμβηση, πόλο, χάντμπολ, ξιφασκία, σκάκι, πάλη, τζούντο, κικ μποξ αλλά και e-sports. Επιπλέον, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την υγιεινή διατροφή, την αθλητική ψυχολογία και την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς θα δοθούν διαλέξεις. Κατά τη διάρκεια των αθλημάτων θα υπάρχει στο χώρο γιατρός για να επιβλέπει τους συμμετέχοντες.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Α.Σ. Αρης, Φίλιππος Καλαβρέζος, τόνισε στο unipressitysite πως “είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ενέργεια για τον Ερασιτέχνη καθώς μαζεύει τα παιδιά της περιοχής και τα μυεί στον αθλητισμό με πεπειραμένους δασκάλους” ενώ σχετικά με τη σημασία που έχει μια τέτοια ενέργεια για τα παιδιά, ανέφερε : “Τα παιδιά περνούν πολύ καλά γιατί κάνουν παρέες αλλά και αυτό που τους αρέσει, παίζοντας με τους φίλους τους”. 

Το καθημερινό πρόγραμμα του Sports Camp θα ξεκινάει στις 07.45 με υποδοχή των παιδιών και διαχωρισμό σε ομάδες στο καφέ του κολυμβητηρίου του Α.Σ. Αρης. Στη συνέχεια, από τις 09.00 έως τις 11.00 τα παιδιά θα επιδίδονται σε διαφορετικό άθλημα κάθε μέρα ανά ομάδες. Έπειτα, στις 11.00 θα δίνεται στα παιδιά πρωινό ενώ από τις 11.30 έως τις 13.30 οι “μικροί φίλοι” θα έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν στην πισίνα του κολυμβητηρίου. Στις 13.30θα δίνεται μεσημεριανό, με διαφορετικές επιλογές κάθε μέρα και από τις 14.00 και έπειτα, οι γονείς θα μπορούν να πάρουν τα παιδιά, τα οποία θα απασχολούνται από τους δασκάλους τους μέχρι τις 15.30.

Οι εγγραφές στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ολοκληρώνονται στις 15 Ιουνίου και το Camp αρχίζει μια ημέρα αργότερα στις 16 Ιουνίου και θα διαρκέσει για έξι εβδομάδες, μέχρι το τέλος Ιουλίου. Το κόστος συμμετοχής είναι στα 45 ευρώ ενώ υπάρχει ειδική έκπτωση ανάλογα με τη διάρκεια συμμετοχής (10% για δυο εβδομάδες, 15% για τρεις εβδομάδες, 20% για 4 εβδομάδες. Το τηλέφωνο για πληροφορίες και εγγραφές στο Sports Camp είναι 2310 305 402.

To Top