Καλύτερες οι κορασίδες, νίκη με 2-0 επί των junior Ντίνου Κούη

Οι κορασίδες του Άρη στον δεύτερο αγώνα τους εμφανίστηκαν πολύ πιο έτοιμες και σίγουρες στο παιχνίδι τους και ήταν πολύ πιο βελτιωμένες σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με τον Ερμή Ευόσμου, παίρνοντας τη νίκη με 0-2 επί της ομάδας junior(αγόρια) Ντίνου Κούη Ευόσμου!

Από την αρχή του αγώνα οι «κίτρινες» πίεζαν για να προηγηθούν στο σκορ και είχαν περισσότερο χρόνο την μπάλα στα πόδια τους. Μάλιστα, στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης ο Άρης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, μετά από ένα ευθύβολο δυνατό σουτ της Μαρίας Θωμαδάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Επίσης, ένα λεπτό αργότερα οι «κίτρινες» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2, όταν σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του αντιπάλου η Σοφία Παπαδοπούλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Και ό,τι δεν πέτυχε η Παπαδοπούλου, το πέτυχε η Δήμητρα Παρούση, όταν στο 21΄ με δυνατό σουτ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2 και τα κορίτσια πανηγύρισαν έντονα για το γκολ και για το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιζαν.

Για τον Άρη έπαιξαν οι: Βήκα, Γουναρίδου, Παπαδοπούλου, Κόκοτα (Μουστακλή), Κρομμύδα (Παλαιοχωρινού), Παρούση, Κιουρτσή (Τσιάτσου), Τσιλιμπή (Σπούρα), Θωμαδάκη.

Πηγή: www.arisac.gr

To Top