ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καμαρά στο PRESSARIS: “Έρχομαι μόνο στη Φούτμπολ Λιγκ-Σέβομαι τον Τεννέ σαν… πατέρα μου”

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Άρη και με τον οποίο έχει υπάρξει καταρχήν προφορική συμφωνία για ένταξη του στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ της επόμενης σεζόν, εφόσον επισημοποιηθεί η συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ, είναι και ο Τζον Καμαρά, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες για να μιλήσει εκ νέου με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

O 27χρονος αμυντικός μέσος από τη Σιέρα Λεόνε, μίλησε στο PRESSARIS για τις πρώτες επαφές, τις προϋποθέσεις με τις οποίες δέχεται να αγωνιστεί στον Άρη, αλλά και την κομβικής σημασίας παρουσία του Μπάμπη Τεννέ.

«Συζητήσαμε με τον κ. Τεννέ πριν λίγες μέρες και συμφωνήσαμε, αλλά υπό όρους. Το ξεκαθάρισα εξ΄αρχής ότι αν ο Άρης παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, τότε θα έρθω. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, όμως, αλλιώς είναι πολύ δύσκολο. Δεν θέλω να αγωνιστώ στην τρίτη κατηγορία», τόνισε αρχικά.

Ερωτώμενος για το τι τον έπεισε να συμφωνήσει με τον Άρη, αναφέρθηκε στην παρουσία του Μπάμπη Τεννέ: «Με τον κ. Τεννέ έχω τις καλύτερες σχέσεις. Τον σέβομαι απεριόριστα, τον έχω σαν πατέρα μου και θέλω πολύ να αγωνιστώ ξανά γι αυτόν. Με έχει στηρίξει πολύ τον τελευταίο μου χρόνο στην ομάδα της Λαμίας».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις πέραn του Άρη, είπε: «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι άνθρωποι της πρώην ομάδα μου με θέλουν και κάποια στιγμή θα επικοινωνήσουμε τον ατζέντη μου, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Εξάλλου με τιμά πολύ η πρόταση του κ.  Τεννέ και του Άρη».

Για το τι έχει κρατήσει ως ανάμνηση, όντας αντίπαλος του Άρη, τόνισε: «Έχει απίστευτους οπαδούς. Τους έχω ζήσει ως αντίπαλος, όταν αγωνιζόμουν στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης την πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο τους είναι εκπληκτική».

To Top