ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Καμπάνα» 7 αγωνιστικών στον Αβραάμ

Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο: τιμωρία 7 αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο από την Αυστραλιανή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επειδή έφτυσε αντίπαλο.

Tα έξι επόμενα ματς της Μπρίσμπεϊν, συν το ένα που έχει ήδη εκτίσει, θα χάσει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αυστραλίας για την πρόσφατη αντιαθλητική συμπεριφορά του. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος αμυντικός έφτυσε τον αντίπαλό του, Ματ Σάιμον, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα του Σίδνεϊ, στις 25 Νοεμβρίου.

 Όπως ανακοίνωσε η Μπρίσμπεϊν, προτίθεται να εφεσιβάλλει την ποινή, την ώρα που ο τεχνικός της ομάδας, Τζον Αλοΐζι άσκησε δημόσια κριτική στην Ομοσπονδία για τον χρόνο που χρειάστηκε μέχρι να την ανακοινώσει.

«Είναι πολύ εξοργιστικό για τον Αβραάμ. Είναι απογοητευμένος και ντρέπεται για αυτό που συνέβη. Απλώς θέλει να προχωρήσει μπροστά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλοΐζι.

Για την ιστορία, η ποινή αναμενόταν να ανακοινωθεί μετά την απολογία του παίκτη την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο η Ομοσπονδία εξήγησε ότι η καθυστέρηση προέκυψε «λόγω άλλων επειγόντων υποθέσεων» του προέδρου της τριμελής πειθαρχικής επιτροπής, ο οποίος είναι… εθελοντής!

To Top