ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: «Επικίνδυνη η Διναμό, να παρουσιαστούμε έτοιμοι»

Στην κλήρωση του Άρη με την Διναμό Τιφλίδας αναφέρθηκε το μέλος του τεχνικού τιμ των «κιτρίνων» Σάββας Καμπερίδης.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

«Τη δεδομένη στιγμή είναι αρκετά πρόωρο να αξιολογηθεί η κλήρωση των Προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς όλες οι ομάδες και πολύ περισσότερο εμείς, βρίσκονται στη φάση διαμόρφωσης του ρόστερ. Έτσι η όποια πρώτη εκτίμηση γίνεται με κριτήριο την περυσινή σεζόν ή τη γενικότερη παρουσία των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα προηγούμενα χρόνια.

Η Διναμό Τιφλίδας είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα στη Γεωργία, παρότι είχε μειονέκτημα έδρας. Η περυσινή πορεία στην Ευρώπη δεν ήταν η καλύτερη, αλλά το γεγονός ότι δείχνει να κρατάει μεγάλο μέρος του κορμού της, την καθιστά επικίνδυνη, καθώς τη χρονική περίοδο που γίνονται οι αγώνες οι ομάδες δεν έχουν πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Βεβαίως, όπως προανέφερα για να έχει βάση κάθε αξιολόγηση, θα πρέπει να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στα παιχνίδια» ανέφερε ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου.

To Top