ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καπνίδης: «Σε ετοιμότητα για τα μπαράζ. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αλλά…»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Αντώνης Καπνίδης, μίλησε για τη μίνι προετοιμασία της ομάδας ενόψει της ενδεχόμενης διεξαγωγής μπαράζ, για την περσινή χρονιά και το τι έφταιξε, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να μην τσεκάρουν αυτοί το εισιτήριο της ανόδου, αλλά και για το μέλλον του με τη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο 22χρονος επιθετικός στο «YellowRadio 92.8»:

Για την προοπτική διεξαγωγής μπαράζ: «Είχαμε τη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας που αγωνίστηκαν την προηγούμενη χρόνια, ώστε όταν οριστούν και αν θα γίνουν μπαράζ, εμείς να είμαστε έτοιμοι. Κάνουμε μία μίνι προετοιμασία για το ενδεχόμενο να είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί».

Για το εάν έχουν ενημερωθεί για το πότε θα γίνουν οι αγώνες: «Ο προπονητής δεν μας έχει πει τίποτα ακριβώς, γιατί δεν είναι στο χέρι του. Οι πληροφορίες, που έχει αυτός, είναι αυτές που έχετε και εσείς. Περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις για ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, να επικυρωθούν οι βαθμολογίες, οπότε το χρονοδιάγραμμα κάθε φορά αλλάζει. Θυμάστε ότι το χρονοδιάγραμμα αρχικά έλεγε για Ιούνιο, μετά πήγε για Ιούλιο και φτάσαμε στον Αύγουστο και περιμένουμε να βγει κάποια ημερομηνία».

Για τη σύγκριση του φετινού καλοκαιριού με το περσινό: «Σίγουρα δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση η αναμονή, ωστόσο ο στόχος του Άρη είναι πολύ μεγάλος, οπότε σίγουρα θα ξεπεράσει ο κόσμος το άγχος και την πίεση που δημιουργούνται λόγω της αναμονής. Η άνοδος της ομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους και χαλάλι του για να μιλάμε όπως θα το έλεγε ο λαός».

Για το τι έφταιξε και η ομάδα δεν πήρε την πρώτη θέση στη Γ’ Εθνική: «Πολλά πράγματα έπαιξαν ρόλο, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι οι βαθμοί. Δεν καταφέραμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς από την ομάδα που τερμάτισε πρώτη. Ασχέτως αν αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι είχαμε πολύ καλύτερη ομάδα. Έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές που είχαμε σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία, αλλά αυτήν την στιγμή δεν είναι να σταθείς σε κάτι συγκεκριμένο. Ο καθένας έχει τις ευθύνες του, αλλά είναι ανούσιο να μιλάμε τώρα για το τι έφταιξε, ενώ περιμένουμε την απόφαση. Να δούμε μόνο τι έφταιξε για να το διορθώσουμε την επόμενη μέρα».

Για το εάν θα συνεχίσει με τη φανέλα του Άρη και τη νέα χρονιά: «Σε πρώτη φάση δεν έχω καμία ενημέρωση, απλώς μας ζητήθηκε τα παιδιά του Άρη από πέρσι να μαζευτούμε για το ενδεχόμενο διεξαγωγής μπαράζ. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Όχι μόνο εγώ, αλλά και τα άλλα παιδιά. Για να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον μας, είτε στην ομάδα είτε γενικότερα».

To Top