ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καράμπελας: «Επέστρεψα σπίτι μου! Όνειρό μου να δω τον Άρη να πρωταγωνιστεί και να παίζει στην Ευρώπη!»

Ο Νίκος Καράμπελας επέστρεψε μετά από επτά χρόνια στον Άρη, στην ομάδα που αγαπά και σ΄ ένα οικείο περιβάλλον, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσημης παρουσίασής του από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός στάθηκε στις φιλοδοξίες του με τον Άρη, που δεν είναι άλλες από την επιστροφή της ομάδας στη Super League και την παρουσία της στην Ευρώπη.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την επιστροφή του: «Επέστρεψα στο σπίτι μου, σ΄ έναν σύλλογο που γνωρίζω, σ΄ ένα οικείο περιβάλλον, σ΄ ένα αγαπημένο γήπεδο. Ελπίζω αυτή μου η επιστροφή να συνοδευτεί και με επιτυχίες – αν και για μένα η άνοδος είναι μονόδρομος για έναν σύλλογο, όπως είναι ο Άρης – και με πάντα χαρούμενα γεγονότα».

Για το πώς είδε τα όσα συνέβησαν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια: «Η αλήθεια ότι αν δεν είσαι μέσα σε μία κατάσταση, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολη είναι. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι τραγικό και για τον κόσμο, και για τη διοίκηση και για όσους ασχολούνται με το άθλημα και αγαπάνε την ομάδα. Ο Άρης έχει μπει σ΄ έναν καλό δρόμο, ευελπιστώ να συνεχίσει έτσι και να βρεθεί σύντομα εκεί που του αξίζει».

Για την πρόταση να επιστρέψει στον Άρη: «Η πρόταση έγινε στον μάνατζέρ μου πριν λίγες ημέρες και χάρηκα αρκετά όταν την άκουσα. Το να επιστρέφεις στη Θεσσαλονίκη, στον Άρη, σε μια ομάδα που έχεις παίξει και έχεις περάσει ωραία χρόνια, φέρνει μόνο χαρά. Συζητήσαμε, λοιπόν, με τον πρόεδρο και καταλήξαμε εδώ».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του, δεδομένου ότι επιστρέφει πιο ώριμος ποδοσφαιρικά στον Άρη: «»Είπα και προηγουμένως ότι η άνοδος είναι μονόδρομος για μένα, αλλά δεν θα σταθώ μόνο σε αυτήν. Θα κοιτάξω πιο μπροστά…. Η θέση του Άρη είναι ψηλά στη βαθμολογία και δεν μιλάω φυσικά για τη Β΄ Εθνική, αλλά για τη Super League. Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστήσει, να συμμετέχει στην Ευρώπη. Αυτό ονειρεύομαι και αυτό έζησα όσο ήμουν εδώ. Αυτό θέλω να ξαναζήσω, αυτό περιμένω…».

Για το αν υπάρχουν ευθύνες: «Σίγουρα υπάρχουν….  Ήρθα εδώ για να βοηθήσω και μέσα στα αποδυτήρια και μέσα στο γήπεδο. Δεν είμαι 23, όπως όταν είχα πρωτοέρθει στην ομάδα. Είμαι πλέον πιο ώριμος, πιο έτοιμος, για να προσφέρω περισσότερα».

Για το κατά πόσο θεωρεί ότι τον βοήθησε η παρουσία του στην ΑΕΚ, αλλά και στο ισπανικό πρωτάθλημα, τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άνθρωπο: «Όταν παίρνεις εμπειρίες από μεγάλες ομάδες, αλλά και από το εξωτερικό, είναι ό,τι καλύτερο. Βλέπεις πράγματα, ζεις καταστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο ποδοσφαιριστή. Όλα υτά, λοιπόν, συντελούν στο να γίνει ένας παίκτης καλύτερος και είναι στο χέρι σου να επεξεργαστείς αυτές τις πληροφορίες, που παίρνεις».

To Top