Καραγιάννης: “Αυτή είναι η αλήθεια για τον φετινό Άρη”!

O έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης, Πασχάλης Καραγιάννης μίλησε για την πορεία του φετινού Άρη και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά γενικότερα για την φετινή χρονιά ανέφερε:

Όλα πήγανε καλά, πήγε καλά και το αντρικό, πήγε καλά και το μίνι παίδων, πήγαν καλά και οι κορασίδες, όλα πήγαν καλά.

Για το ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη:

Όλοι θέλαμε κάτι παραπάνω, και επειδή είμαστε Άρη πάντα θέλουμε κάτι πολύ παραπάνω, επειδή είμαστε Άρης πάντα θέλουμε την κορυφή. Απλώς επειδή τώρα τελειώσαμε την χρονιά, να πούμε κάποια πράγματα με το όνομα τους, όχι ότι δεν τα λέγαμε, αλλά δεν ακουγόταν.

Όλοι θέλαμε να ακούμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε του χρόνου Α1. Η χρονιά δεν κρίθηκε σε ένα παιχνίδι με τον όμιλο, η χρονιά ήταν επιτυχημένη πριν πάμε στην Αθήνα, και δεν ήταν επιτυχημένη μόνο στο αντρικό, ήταν επιτυχημένη σε όλα τα τμήματα.

Το γεγονός ότι χάσαμε από τον όμιλο δεν ήταν τυχαίο γεγονός, δεν ήταν απλά ότι ήταν ο όμιλος σε μια καλή μέρα και εμείς σε μια κακή μέρα.

Υπήρχαν πολλές δυσκολίες, με το ξεκίνημα της χρονιάς ένας βασικός παίκτης, ο Βασίλης ο Κανετίδης μπήκε για εγχείριση βουβονοκύλης, και χάσαμε έναν παίκτη για μια ολόκληρη σεζόν.

Μετά το τέλος του πρώτου γύρου ο φουνταριστός μας ο Μερκουριάδης έφυγε για οικογενειακούς λόγους στην Σουηδία.

Επίσης είχαμε τον τραυματισμό του Χρήστου του Αρώνη που έπαιζε…μπανταρισμένος, και είχαμε τις τελευταίες ομάδες την λοίμωξη του Παπαθεωδόρου που δεν έπαιξε.

Μιλάμε για 4 παίκτες της βασικής εφτάδας

Τα λέμε και πάλι γιατί μερικοί άνθρωποι μην γνωρίζοντας είπαν κάποια πράγματα που μας στεναχώρησαν.

Μερικοί άνθρωποι ήθελαν το κάτι παραπάνω οπωσδήποτε.

Εγώ θα πω μπράβο στα παιδιά, γιατί η χρονιά ήταν επιτυχημένη

Για την γενικότερη ανοδική πορεία του τμήματος:

Μιλάμε για ένα τμήμα που από το μηδέν φτάσαμε σε δυο τελικές φάσεις πανελληνίου πρωταθλήματος, και δεν είναι τυχαίο ότι και στο ξενοδοχείο υπήρχαν και δυο ατζέντηδες παικτών.

Για τις επιτυχίες των ακαδημιών:

Το μίνι κορασίδων θα γίνει στην Αθήνα και το μίνι παίδων θα γίνει είτε στην Πάτρα είτε στα Χανιά.

Για το τι ειπώθηκε με το προεδρείο του Α.Σ.:

Έχουμε ενημερώσει για ότι έχουμε χρειαστεί, ο πρόεδρος μας βοήθησε όπως μπορούσε, και όταν του είπα ότι δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανεβούμε στην Α1 μου είπε «με μεγάλη ταχύτητα πάμε, και να μην βγούμε από μια στροφή έξω».

Και του είπα ότι έχει δίκαιο, και ότι του χρόνου θα είμαστε και ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι.

Για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ομάδα του χρόνου:

Του χρόνου θα επιστρέψουν και κάποια δικά μας παιδιά, ο Μέμος, ο Τράκας, ο Καρλής και ο Καββαδίας που φέτος έδιναν πανελλήνιες.

Αυτό είναι το νέο αίμα το δικό μας, θέλουμε να ξεκινήσουμε να βασιζόμαστε στα δικά μας παιδιά.

To Top