Καραγιάννης: “Πικραμένος από τον τρόπο που έφυγα…”

O Αλέξης Καραγιάννης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης κι αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον Άρη.

 Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Είμαι πολύ πικραμένος από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ενημερώθηκα πως δεν υπολογίζομαι από τον προπονητή για την επόμενη σεζόν. Λίγες ημέρες μετά, μου τηλεφώνησαν από την διοίκηση και μου ζήτησαν να βρεθώ πάλι στα γραφεία για να επανεξεταστεί η υπόθεση μου. Πήγα πράγματι όμως ο προπονητής δεν ήθελε να μου μιλήσει. Κάπως έτσι τελείωσαν όλα», είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι:

«Δικός μου στόχος ήταν να προσπαθήσω φέτος να καθιερωθώ στον Άρη και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι αυτή που ανδρώθηκα και που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κόσμο. Πάντα θα ευχαριστώ τον Άρη για την ευκαιρία αυτή και εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της».

Όσο για την περσινή σεζόν; «Ήταν πολύ δύσκολη. Έγιναν πολλά λάθη. Ήμασταν και αισθανόμασταν εντελώς μόνοι. Πολλές φορές δεν υπήρχαν ούτε τα βασικά. Είτε στην καθημερινότητα μας, είτε στα γήπεδα που κάναμε προπόνηση. Δεν θέλω όμως να επεκταθώ παραπάνω».

Όσο για την νέα του ομάδα, τα Χανιά… «Είναι μία ομάδα που με εμπιστεύτηκε και οφείλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω και τον προπονητή που με έφερε στην ομάδα. Στόχος μου είναι να πάρω αρκετό χρόνο συμμετοχής και βέβαια να κερδίζει η ομάδα. Υπάρχουν φιλοδοξίες και καλό κλίμα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

To Top