ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καραμανλής: «Ήμασταν υποχρεωμένοι στην μνήμη του Άγγελου…»

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Άρη Δημήτρης Καραμανλής μίλησε με αφορμή το 4ο συνεχόμενο τουρνουά στην μνήμη του Άγγελου Τσιπούρα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

“Είναι όλα έτοιμα, είμαι στην ευχάριστη θέση και φέτος να διοργανώσω αυτό το τουρνουά στην μνήμη του Άγγελου Τσιπούρα του παιδιού που άδικε έφυγε από δίπλα μας, είναι ένα τουρνουά που γίνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά, ήταν μια ιδέα του Πάνου Αλεξιάδη και ήμασταν υποχρεωμένοι  στην μνήμη του παλικαριού να την υλοποιήσουμε.

Συμμετέχουν αρκετές ομάδες από την Θεσσαλονίκη και την επαρχία, θα γίνει μια γιορτή θα απονέμουμε στον πατέρα του Άγγελου μια πλακέτα αναμνηστική θα είναι και ο πρόεδρος του ΑΣ κύριος Ψηφίδης και πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ όμορφη γιορτή.

Τα παιδιά θα παίξουν μπάλα, είναι καθαρά προς τιμή του Άγγελου, θα το χαρούν  και τα παιδιά και πιστεύω ότι και ο Άγγελος από εκεί ψηλά που θα μας βλέπει, θα το χαίρεται και εκείνος.

Όποιος μπορεί να έρθει να δει και τα παιδιά, να τα τιμήσει που θα παίξουν μεταξύ τους, θεωρώ ότι όσο περισσότερο κόσμο έχει θα χαροποιήσει και τον πατέρα του παιδιού και τον ίδιο τον Άγγελο από εκεί ψηλά”.

To Top