Καρατζιοβαλής: “Είμαστε πληρωμένοι, ο Άρης πρέπει να ισχυροποιηθεί, πάση θυσία μεταγραφές”

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής έχει ζήσει πολλές καταστάσεις στον Άρη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που αποτελεί μέλος του συλλόγου και βάση της εμπειρίας του έδωσε την δική του ερμηνεία στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”, τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι κατά έναν μεγάλο βαθμό πληρωμένοι, μιλώντας για κάποια ελάχιστα ποσά που αφορούν την προηγούμενη διοίκηση. Παράλληλα, εξέφρασε την ανάγκη ο σύλλογος να σταθεροποιηθεί διοικητικά, ενώ χαρακτήρισε επιτακτική την μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά: 

Για το πώς βλέπει τις εξελίξεις στον Άρη: «Είναι λίγο περίπλοκα τα πράγματα. Γνωρίζουν πραγματικά τι γίνεται όσοι είναι στην διοίκηση και όσοι είναι στον ΑΣ. Αυτοί είναι οι αρμόδιοι για να απαντήσουν».

Για το γεγονός πως μπορεί να εμφανιστούν στην σημερινή προπόνηση και ο Μπουγιουκλής και ο Καλαϊτζίδης: «Εύχομαι να μην γίνει γιατί θα είναι ακόμα μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο. Νομίζω μας αρκεί η παρουσία για να γίνει ομαλά η προπόνηση. Το πιο άσχημο είναι πως δεν πρέπει να γίνονται αυτά σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Πραγματικά με θλίβει αυτό το πράγμα. Θα πρέπει ο Άρης να ισχυροποιηθεί η ομάδα να κάτσουν οι αρμόδιοι και να συζητήσουν γύρω από το τι θέλουν για να μπορέσει να πορευτεί η ομάδα και να πετύχει τον στόχο της».

Για το αν οι παίκτες είναι πληρωμένοι: «Από ότι αντιλαμβάνομαι αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, κατά 80% των παικτών είναι πληρωμένοι και κάποιοι παίκτες είναι 100%. Ίσως κάποιοι παίκτες να έχουν να παίρνουν χρήματα από τον προηγούμενο μήνα, γιατί βγήκαν κάποια παιδιά και είπανε πως δεν είναι πληρωμένοι κατά το 100% και εν συνεχεία βγήκα εγώ και είπα πως δεν χρειάζεται να τα σκεφτόμαστε αυτά και να κοιτάμε την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών είναι πληρωμένοι. Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και κακώς έγινε αυτό. Δεν χρειαζόταν τόσες διαστάσεις είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί εύκολα».

Για την συμπεριφορά του Καλαϊτζίδη στους παίκτες: «Μην με βάζετε να μπω σε αυτή την διαδικασία. Δεν χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής να ασχολείται με αυτά τα θέματα. Για μένα μετράει πως θα είμαστε καλύτεροι και πως θα κερδίζουμε».

Για το ματς με τον Καμπανιακό και την συνέχεια στο αγωνιστικό κομμάτι: «Το ματς αυτό ήταν μια κακή συγκυρία και δεν νομίζω πως θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων είχαμε ευκαιρίες και δείξαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Αντιλαμβάνομαι πως ο κόσμος έχει απαιτήσεις και πρέπει να αντιληφθούν και οι παίκτες που παίζουν. Εγώ είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα ανέβει, όλοι θέλουμε ο Άρης να κερδίζει ακόμα και από το πρώτο ημίχρονο. Βλέπετε υπάρχουν δυσκολίες και σε αυτό ευθύνονται άλλοι και θα πρέπει να βρουν άμεσα λύση».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές: «Θα το πω ξεκάθαρα. Η ομάδα θέλει πάση θυσία μεταγραφές. Με την έλευση των νεών παικτών και αυτών που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ νομίζω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την άνοδο»

 

To Top