ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρατζιοβαλής: “Ο Άρης θα ανέβει γιατί νικάει και σε κακή μέρα…”

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη Δημήτρης Καρατζιοβαλής σπάει τα… κοντέρ συνεχίζοντας στα 42 του χρόνια το ποδόσφαιρο. Μίλησε με αφορμή αυτό το γεγονός και για τον Άρη και τη Football league. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Παίζω στα 42 μου χρόνια στα Χελιδόνα, σε μια ομάδα κυρίως για να αθλούμαι και πήγα για να βοηθήσω την κατάσταση. Δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι όλα τα χρόνια, ακολουθώ τον ίδιο δρόμο που είχα και σαν επαγγελματίας, νομίζω ότι μπορεί να αγωνίζεσαι σε χαμηλή κατηγορία ακόμα και τώρα. Παίζει ρόλο πόσο αγαπάς και πόσο χρόνο μπορεί να διαθέσεις χωρίς τραυματισμούς. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε ίσοι, άλλα κάποια παιδιά με λένε κύριο Δημήτρη.

Για τον Άρη:

Παρακολουθώ τον Άρη πάντα, νομίζω ότι είναι αυτό που είχαμε ξανά πει, ότι είναι πολύ σοβαρός ακόμη και στην κακή του μέρα μπορεί να κερδίσει, υπάρχουν μονάδες ατόμων στην ομάδα που ξέρουν τι τους γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για τα όχι και τόσο καλά αποτελέσματα που έφερνε ο Άρης πριν τις δύο νίκες:

Σε ένα πρωτάθλημα που είναι μαραθώνιος, είναι φυσιολογικό αλλά αυτά τα στραβοπατήματα είναι να μην έχουν συνέχεια, το ότι έχει κάνει μια σημαντική διαφορά από τον τρίτο είναι ότι καλύτερο.

Γιατί μια ομάδα που βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω, θα χρειαστεί να κάνει τρεις νίκες για να φτάσει τον πρώτο και ο Άρης δύσκολα θα χάσει, πηγαίνει και κερδίζει όλα τα παιχνίδια κυρίως.

Πολλοί δεν πίστευαν ότι ο Άρης θα ακολουθήσει αυτή τη πορεία στις αρχές, κάποιοι έλεγαν ότι δεν θα έχει αυτή τη πορεία και άλλα πολλά, αλλά παρόλα αυτά τους έχουν διαψεύσει και οι παίκτες και ο προπονητής και είναι αξιόλογο όλο αυτό που γίνεται με τον Άρη.

Τι θα πρέπει να κάνει ο Άρης στη συνέχεια του πρωταθλήματος:

Είναι δυο τρία παιχνίδια στον δεύτερο γύρο μέσα στην Πάτρα στην Κρήτη και στην Καλαμαριά που αν πάρει τα ματς δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τα φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα:

Ο ΟΦΗ καλώς ή κακός είναι μια πολύ καλή ομάδα στην κατηγορία, που είναι με μεγάλη εμπειρία το ροστερ, είναι πολύ καλό αυτό, έφυγαν κάποιοι παίκτες λόγω οικονομικών και αυτό ίσως στερήσει την άνοδο στην ομάδα. Η Παναχαϊκή έχει μια σταθερή πορεία που κάποιοι  ίσως να μην την περίμεναν και αυτές οι ομάδες κατά βάση μαζί και τα Τρίκαλα πάνε καλά. Η Καλαμαριά έδειξε κάτι, αλλά στην πορεία ξεφούσκωσε, παρόλα αυτά δεν σταματάνε την προσπάθεια και καλά κάνουν.

Υπάρχουν κάποια οζίδια που βοήθησαν τον Άρη σε δύσκολες περιόδους, θεώρησα ότι η ομάδα θα ανεβεί γρηγορά τότε και βλέπουμε ότι αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης την Ελλάδα, αλλά ο Άρης βρίσκει τον δρόμο του και θα υπάρξουν καλύτερες μέρες, αλλά η ομάδα θα ανεβεί στην Σούπερ Λίγκα.

Ένας άνθρωπος μόνος του δεν μπορεί να έχει την δυναμική και ο Άρης δεν είναι να μπει στην Α εθνική και να παλεύει, νομίζω ότι ο Άρης είναι για να παλεύει να είναι στην τετράδα και όχι για την σωτήρια για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Άρη:

Νομίζω ότι η καριέρα μου έκλεισε στον Άρη αυτό ήθελα και αυτό έγινε και ενώ ξεκίνησα σαν προπονητής τερματοφυλάκων, βρέθηκα αλλού αγωνίστηκα, βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα και όταν αποχώρησα την άφησα στην πρώτη θέση, από εκεί και πέρα είναι η ομάδα μου και δεν χρειάζεται να το κρύψω άλλωστε όποια στιγμή χρειαστεί να βοηθήσω, θα είμαι εκεί και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

Ένα σχόλιο για τους τερματοφύλακες του Άρη:

Έχω άποψη για τον Μάντζαρη γιατί τον προπόνησα ένα διάστημα, είναι ένα αξιόλογο παιδί, για τον Καντιμοίρη τα λέει όλα η πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου, για τον Αναγνωστόπουλο έδειξε σε αυτά τα δύο τα παιχνίδια που πέρασαν ότι στέκεται αρκετά καλά.

Είναι μια πολύ δύσκολη θέση του τερματοφύλακα, τα παιδιά βλέπω ότι βοηθιούνται και από την ομάδα πάρα πολύ και νομίζω ότι η πορεία δικαιώνει όλους αυτούς που πίστεψαν και τους έφεραν στην ομάδα.

To Top