ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρατζιοβαλής: “Φέτος ο Άρης θα ανέβει με αρκετούς βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο»

Ο  Δημήτρης Καρατζιοβαλής, παλαίμαχος πορτιέρο του Άρη μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον αγώνα με την Δόξα στην Δράμα.

Αναλυτικά όσα είπε Yellow Radio 92,8:

Έχω πολλά χρόνια στο πυροσβεστικό σώμα, είχε γίνει μια πολύ μεγάλη καταστροφή ιδίως εκεί στην Τορώνη και ζήσαμε άσχημες στιγμές ευτυχώς δεν είχαμε θύματα, βέβαια αυτό που έγινε στην Μάνδρα δεν έχει ξανά γίνει.

Για την τωρινή καριέρα του στο ποδόσφαιρο και αν ασχολείται ακόμη:

Αγωνίζομαι σε μια ερασιτεχνική ομάδα, βοηθάω τα νέα παιδιά, αγωνίζομαι στην Νέα Κρήνη, αν και παίζω ελάχιστα παιχνίδια, αλλά κάνω κανονικά την προπόνηση μου 5 φορές την εβδομάδα και η ομάδα είναι κοντά στο σπίτι μου.

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Δόξα Δράμας:

Αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι είναι πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες, ο Άρης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με την περσινή χρονιά, καταλαβαίνει πολύ καλά την κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα φέτος. Και ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο και παίκτες κάνουν μια πολύ καλή  δουλειά.

Από την άλλη μεριά βλέπουμε μια Δόξα Δράμας  που είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχασε την προηγούμενο εβδομάδα το παιχνίδι και νομίζω ότι θα ει ναι ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας αν και νομίζω ότι τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο Άρης.

Ο Άρης φέτος είναι πολύ πιο σοβαρός μέσα στο γήπεδο, και επιφυλακτικός σε αυτά τα παιχνίδια και αυτό του δίνει περισσότερες ελπίδες να κερδίζει τα παιχνίδια, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο.

Έχει κάνει δύσκολα παιχνίδια και με τα Τρίκαλα και με την Παναχαϊκή και βγήκε νικητής.

Τα στατιστικά είναι μέρος του ποδοσφαίρου και νομίζω ότι θα κριθεί αυτό το παιχνίδι στην δύναμη.

Ο ποδοσφαιριστής πάντα θέλει τον κόσμο στο πλευρό του να τον στηρίζει και είναι πολύ σημαντικό αυτό για τον καθένα βγάζει μια δυναμική και ένα πάθος, και αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ καλός και με δυο δυνατές ομάδες, θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.

Για το αν θα ανέβει φέτος ο Άρης στην Σούπερ Λιγκ:

Φέτος είμαι σίγουρος ότι ο Άρης θα ανέβει, και θα ανέβει με αρκετούς βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Για τα φαβορί για την δεύτερη θέση στο φετινό πρωτάθλημα:

Έτσι όπως δείχνουν η Δράμα, η Παναχαϊκή και ο ΟΦΗ, είναι μέσα στους διεκδικητές για τη δεύτερη θέση σίγουρα και πιστεύω ότι μέχρι τέλος θα γίνει μεγάλος αγώνας.

To Top