ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρμέλο: «Ο Τζάκσον θα με αντάλλασσε για μια σακούλα πατατάκια»!

Ο Καρμέλο Άντονι μίλησε για το διάστημα που ήταν στους Νικς και αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στη σχέση του με τον Φιλ Τζάκσον.

Η… απέχθεια που έδειχνε ο Φιλ Τζάκσον στο πρόσωπο του Καρμέλο Άντονι δεν ήταν κρυφή και δεν αποτελούσε μυστικό το γεγονός πως ο πρώην πρόεδρος των Νικς ήθελε να τον κάνει trade.

Ο «Μέλο» παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την επιστροφή του στους Νικς το 2014 και για τις σχέσεις του με τον Τζάκσον, ο οποίος ήταν πρόθυμος «να με ανταλλάξει για μια σακούλα πατατάκια», όπως τόνισε ο ίδιος.

«Όταν υπέγραψα ξανά στους Νικς το 2014, ήθελα να είμαι στην Νέα Υόρκη και πίστευα στον Φιλ. Πέρυσι, το πράγμα είχε ως έξης: παραγκωνίστηκα. Ειπώθηκαν λόγια για εμένα, τα οποία δεν ήξερα από που προερχόντουσαν. Και παρόλα αυτά, έπρεπε να πηγαίνω στο γήπεδο για προπόνηση και να παίζω και να αντιμετωπίσω και τα Μέσα, να απαντάω σε όλες αυτές τις ερωτήσεις κάθε ημέρα. Δεν υπήρχε υποστήριξη από τον σύλλογο. Όταν νιώθεις πως είσαι μόνος σου και καταλαβαίνεις πως μένεις εκτός πραγμάτων, τότε όλα έχουν ξεφύγει κι έχουν πάρει το δρόμο τους», ανέφερε ο Καρμέλο.

Πηγή: gazzetta.gr

To Top