ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης στο PRESSARIS: “Πλήρης ο φάκελος! Mπήκαν λεφτά στην ΑΜΚ, δεν θα έχουμε κανένα θέμα με την αδειοδότηση…”

Στο ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα βρίσκεται αυτή την ώρα ο Θοδωρής Καρυπίδης, καθως χθες, ήταν προσκεκλημένος στο φιλικό ματς της Πορτογαλίας με την Ολλανδία στη Ζυρίχη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το PRESSARIS πριν από λίγο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, ερωτώμενος για το θέμα της αδειοδότησης, καθώς η προθεσμία ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου, είπε:

“Σήμερα έχουν καταβληθεί 350.000 ευρώ, το μισό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Τα άλλα χρήματα θα μπουν στην πορεία, δεν μας εμποδίζει τίποτα σε αυτό. Αυτή τη στιγμή ο Άρης δεν χρωστάει πουθενά, δεν θα έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα…”.

Αναφορικά, με το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση και αν γνωρίζει κάτι, για τις καταθέσεις φακέλων, τόνισε: “Δεν μας απασχολεί, ο δικός μας είναι πλήρης…”.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι η κοινή παρουσία του με τον Γκαετάνο Μαρότα, ο οποίος είναι στέλεχος της εταιρίας που έχει την διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Μουντιάλ, αλλά και δίκτυο συνεργασίας με χορηγούς και επιχειρήσεις, έχει να κάνει με την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας στοχεύοντας στην εξεύρεση χορηγικών πόρων.

Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Μαρτίου για την κατάθεση των φακέλων αδειοδότησης.

To Top