ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατάθεση ψυχής από τον “κιτρινόμαυρο” μαχητή της ζωής που έτρεξε 82 χιλιόμετρα (photos)

O Νίκος Λαμπρούλης για μια ακόμη φορά συγκλόνισε, αποδεικνύοντας το μεγαλείο ψυχής! Παρά το γεγονός ότι είναι διαβητικός, παρέδωσε μαθήματα ψυχικού μεγαλείου, τρέχοντας 82 χιλιόμετρα στη Ροδόπη!

Πριν από λίγο, ο γνωστός για την αγάπη για τον Άρη και τη συχνή παρουσία του στα γήπεδα, στο πλευρό της ομάδας, ανέβασε το δικό του σχόλιο, πραγματική κατάθεση ψυχής…

Διαβάστε εδώ:

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα με στομαχικές διαταραχές, δεν το έβαλα κάτω και τερμάτισα δυνατός, τερμάτισα με χαμόγελο.

Ακόμα ένας αγώνας-απόδειξη ότι όσοι ζούμε με συνοδοιπόρο τον διαβήτη, μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που βάζουμε στόχο, μπορούμε με τον αθλητισμό να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στον μεγάλο στόχο της καλής ρύθμισης των τιμών του σακχάρου μας.

Μια μένα αυτό το βήμα ήταν 82 χλμ, αλλά το ουσιαστικό κέρδος είναι οι καθημερινές προπονήσεις, ο αγώνας είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Ευχαριστώ πολύ τους Dimitris Highlander, ΣΠΥΡΟΣ ΡΟΜΠΑΣ Adam Alexakis, Konstantinos Kastaniotis, Μαρίνα Καλαιτζή για την παρέα και την βοήθεια στην αποκατάσταση.

Ευχαριστώ τον Thanasis Lamproulis, όχι μόνο για την παρουσία-έκπληξη στην Πρασινάδα, αλλά και την βοήθεια στις προπονήσεις.

Τέλος ευχαριστώ πολύ την κούκλα μου Sotiria Kakani για την υποστήριξη, την ανοχή στην τρέλα μου, και τα παιδιά μου Γιαννάκη και Πελαγία, η σκέψη τους μου έδινε κουράγιο.

Το μετάλλιο αυτό είναι δικό τους”.

To Top