ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατάληψη στην Καλαμαριά και ΠΡΟΣΟΧΗ σε τυχόν προκλήσεις!

Ανακοίνωση με νόημα είχε εκδοθεί προ δύο ημερών από την ΠΑΕ Άρης ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος και φυσικά και του σημερινού με την Καλαμαριά.

Προκλήσεις θα υπάρξουν πιθανότατα και να υπάρξουν πολλές, όμως ο κόσμος του Άρη, που θα κάνει κατάληψη σήμερα στο γήπεδο της Καλαμαριάς, πρέπει να είναι απόλυτα ψύχραιμος και να δώσει μία συνέχεια στην άψογη συμπεριφορά του σε κάθε φετινό εκτός έδρας ματς.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Θυμηθείτε την ανακοίνωση:

“Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Λίγο ακόμη έμεινε…Επειδή οι καιροί είναι «πονηροί», οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας και… υποψιασμένοι.

Στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές. Δεν πρέπει να δώσουμε καμία αφορμή και δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση.Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πιστέψει ότι μπορεί να ανακόψει την πορεία μας”.

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου, οι θύρες 5 και 6, χωρητικότητας 2.000 θέσεων δίνονται για να καλύψουν τις ανάγκες των φίλων του Άρη. Αναλυτικά:

“Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Θύρα 5 και την Θύρα 6, με τιμή αγοράς εισιτηρίου τα 10 ευρώ, και 2.000 εισιτήρια στην διάθεσή τους.

Την ημέρα του αγώνα η προμήθεια εισιτηρίου θα γίνεται από ώρα 13:00 έως 17:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου και συγκεκριμένα για τους φιλάθλους μας σε εκείνα στην είσοδο του γηπέδου, ενώ για τους φιλάθλους του Άρη στο εκδοτήριο της οδού Χηλής”.

To Top