Κατατέθηκαν οι προτάσεις σε Γάλλο και Ουρουγουανό στόπερ – Παρατηρείται εμπλοκή στην υπόθεση του ξένου φορ!

Οι επαφές για τη μεταγραφική ενίσχυση του Άρη συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν νεότερα για τα αποτελέσματα αυτών.

Πρωταρχικό μέλημα διοίκησης-τεχνικού τιμ είναι η ομάδα να ταξιδέψει στην Βουλγαρία με όσο πιο ολοκληρωμένο ρόστερ γίνεται, ώστε να μπορέσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης να προχωρήσει στο «χτίσιμο» αυτής ενόψει της νέας χρονιάς.

Για τον λόγο αυτό έχουν ήδη κατατεθεί οι οικονομικές προτάσεις στον Γάλλο και τον Ουρουγουανό που έχει στην κορυφή της λίστας του ο 57χρονος τεχνικός για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Οι «κίτρινοι» ενημέρωσαν τους εκπροσώπους τον ποδοσφαιριστών ότι αναμένουν τις απαντήσεις τους ή τις αντιπροτάσεις τους εντός των επόμενων δύο ημερών, καθώς δεν θέλουν να κωλυσιεργήσουν και άλλο στο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Όσον αφορά τη περίπτωση του ξένου φορ που απασχολεί τον Καλαϊτζίδη και τους συνεργάτες του παρατηρείται εμπλοκή που ίσως και καθυστερήσει την υπόθεση του. Ο λόγος έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμα την ελευθέρας του από την προηγούμενη ομάδα του, οπότε και δεν μπορεί προς το παρόν να υπάρξει περαιτέρω επαφή.

To Top