Κατσαβάκης: “Καλή πρόβα για τους νέους, θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ…”

Ο Μάκης Κατσαβάκης είδε πράγματα που του άρεσαν, είδε όμως και αδυναμίες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στο σημερινό φιλικό με τον Κιλκισιακό. Έχει καταλήξει, όπως τόνισε, σε σχήμα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, για τον οποίο εξέφρασε την σιγουριά ότι ο Άρης θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά το φιλικό στο Κιλκίς ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε πως “ήταν μια πολύ καλή πρόβα για τα παιδά που δεν είχαν συμμετοχές με περισσότερο χρόνο στα πόδια τους. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή, όπως την θέλουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε εκτός ρυθμού και παρουσιάσαμε μία καθίζηση. Ορισμένοι παίκτες έδειξαν πολύ αδύναμοι για να μας δώσουν βοήθεια, αλλά θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, γιατί πρέπει να χτίσουν αυτοπεποίθηση. Ορισμένοι έχουν μια καλύτερη ποιότητα και θα έχουν προβάδισμα για να μπουν στην 11αδα. Είναι βέβαιο ότι θα πάρουν ευκαιρίες. Και εγώ τώρα τους ελέγχω, τώρα δοκιμάζονται και θέλω να δω πως ανταποκρίνονται”.

Ρωτήθηκε για τον Νίκο Ψυχογιό και τον Δημήτρη Ασλανίδη, που αποθεραπεύτηκαν και έθεσαν εαυτό στην διάθεσή του για τον αγώνα με την ΑΕΚ και απάντησε πως “για τον Ψυχογιό τον κράτησα μέσα περίπου ένα 60λεπτο, γιατί ήθελα να πάρει ρυθμό και αν πάρουμε δελτία θα τον βάλω. Και ο Ασλανίδης είναι πολύ καλά, ήθελα και αυτός να πάρει ρυθμό και τον υπολογίζουμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ είπε ότι “έχω ήδη στα χέρια του τα dvd των αγώνων της με την Ξάνθη και την Τρίπολη. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα…”.

Για τον Νταβίντ Αγκάνθο υπογράμμισε πως “έχει μείνει πίσω, πρέπει να πάμε προσεκτικά στην 11αδα γιατί εγκυμονεί κίνδυνος τραυματισμού”, ενώ για τον Γιαννιώτα σχολίασε πως “γύρισε, αλλά έπαιξε δύο 90λεπτα μέσα σε τρεις μέρες…”.

 

To Top