«Κιτρινόμαυρη» λάμψη στη γιορτή της ΕΚΑΣΘ

Μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα και παρουσία πολιτικών και αθλητικών  αρχών, εκπροσώπων των  Σωματείων, Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών, Γυμνασιάρχων, Προπονητών, αθλητών-τριών, θα  πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας της  ΕΚΑΣΘ την  Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα  11.30, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Εγνατίας 156).

Μάλιστα, η γιορτή της Ένωσης αναμένεται να έχει και έντονο «κιτρινόμαυρο» χρώμα, αφού το παρών θα δώσουν άνθρωποι και αθλητές του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα σε παλαίμαχους αθλητές της Θεσσαλονίκης μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Τσιτούρας του Άρη.

Επίσης, θα τιμηθεί ο Παρασκευάς Μουρατίδης, που πέρυσι ήταν μέλος στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, ενώ το δικό τους έπαθλο θα παραλάβουν οι κορασίδες του Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2013-΄14.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θ΄ απονεμηθούν βραβεία ήθους στα  σωματεία  που  δεν χρεώθηκαν καμία τεχνική ποινή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος που μετείχαν, καθώς και στους προπονητές αυτών, επιδεικνύοντας  το υψηλότερο αθλητικό  φρόνημα. Μεταξύ αυτών είναι το τμήμα κορασίδων του Άρη, ενώ έπαινοι θα δοθούν και στους αριστούχους μαθητές-τριες αθλητές- αθλήτριες Σωματείων της Δύναμής της, που  κατάφεραν να  συνδυάσουν  την  καλαθοσφαιρική  τους ενασχόληση, με  την άριστη σχολική τους επίδοση.

Από πλευράς του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου αυτοί είναι οι εξής:

Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ: Ιγγλέζου Παρασκευή, Τζιότζιου Τατιανή

Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Σικαλίδου Ελένη-Μαρία

Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Κυριακοπούλου Άννα, Μπουντούκα Ρωξάνη, Παπαευαγγέλου Σπυριδούλα, Χατζόπουλος Σάββας

Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Κοτρώτσιος Γεώργιος

To Top