ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κιτρινόμαυρο μεγαλείο! Από τους Παξούς στο πλευρό του Άρη!

Κιτρινόμαυρο μεγαλείο! Από τους Παξούς μαθητές Λυκείου βρέθηκαν στο πλευρό του Άρη, ενός συλλόγου που εκπέμπει πάνω απ’ όλα σεβασμό και πολιτισμό! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η καθηγήτρια του Λυκείου Παξών Αλέκα Μακρίδου, πρώην αθλήτρια μπάσκετ του Άρη φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για την επίσκεψη των μαθητών, αλλά και για την παρακολούθηση της ομάδας του Άρη στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Εμείς συμμετέχουμε σε ένα πρόγραμμα ειδικής αγωγής και δεν υπήρχε καλύτερη περίπτωση για τα παιδιά να παρακολουθήσουν ένα αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, για να κάνουν μια γνωριμία με τα άτομα καλαθοσφαίρισης του Άρη, να γνωρίσουν τα παιδιά τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος με αμαξίδιο και ήθελαν να έρθουν σε μια ομάδα όπως ο Άρης που είναι οργανωμένοι.

Τα παιδιά περισσότερο μείνανε και εντυπωσιάστηκαν που ήρθαν σε επαφή με τους αθλητές, είδαν την προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά και το μόνο αρνητικό είναι που συζητούσαν τα παιδιά πως σε ένα τόσο εντυπωσιακό άθλημα να μην υπάρχει στήριξη από τον κόσμο, γιατί το αξίζουν αυτά τα παιδιά.

Με μια ηρεμία μπορούν οι φίλαθλοι να δουν την ομάδα μας γιατί αυτά τα παιδιά χρειάζονται την επιβράβευση γι’ αυτό που κάνουν που είναι πολύ δύσκολο.

Τι τους έκανε εντύπωση:

Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό που δεν γνώριζαν τα παιδιά,  το πως αντιμετώπιζαν τους αθλητές στην αρχή, για να μην χτυπήσουν και κατάλαβαν ότι το μόνο που θέλουν οι καλαθοσφαιριστές είναι να τους αφήσουμε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Τους νιώθανε σαν ανθρώπους της διπλανής πόρτας και ήταν πολύ ενθουσιασμένα, ενθύμια δεν πήρανε γιατί ήταν ξαφνική η επίσκεψη μας στο γήπεδο, αλλά τα παιδιά πήρανε κασκόλ και φώναζαν συνθήματα υπερ του Άρη.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο :

Έπεσε ο Αυτοκράτορας λίγο, αλλά θα ξανά σηκωθεί, με την ηρεμία του κόσμου, τίποτα δεν χτίζεται σε μια μέρα, παρόλο που γκρεμίζεται.

To Top