ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλείνει κόντρα στην Οστάνδη η ευρωπαϊκή περιπέτεια (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν για τον Άρη φέτος μια περιπέτεια με άσχημη κατάληξη, ενδεχομένως να εξελίχθηκε και σε πολυτέλεια με όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, όμως σήμερα (19:30) μοναδικός στόχος με την Οστάνδη στο Παλέ είναι η νίκη.

Ο Άρης οφείλει στην ιστορία του να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την Ευρώπη φέτος, το οφείλουν και τα μέλη της ομάδας ο καθένας στον εαυτό του να κλείσουν με νίκη την παρουσία τους στον Δ’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ορθώς ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τόνισε χθες πως η νίκη πρέπει να παρθεί, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο Άρης έχει γνωρίσει οχτώ συνεχόμενες ήττες. Πάνε δεκαετίες από τότε που είχε συμβεί κάτι ανάλογο. Δεν αντέχονται τέτοια σερί, αλλά η συγκυρία τα έχει φέρει έτσι ώστε να μην υπάρχουν ακόμα χειρότερα που γίνονται και δεν αντέχονται από κανέναν.

Οι παίκτες και ο Παναγιώτης Γιαννάκης οφείλουν σήμερα να τα δώσουν όλα για να πάρουν τον αγώνα με τους Βέλγους, δίνοντας έστω και για λίγο ένα χαμόγελο στα χείλη όσων βρεθούν στο Παλέ.

Αγωνιστικά μικρή σημασία έχει τι πρέπει να γίνει. Ο Άρης εφόσον καταφέρει να είναι πλήρης – γιατί είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Ντουβιέ και Τσαϊρέλη – έχει τις δυνατότητες να κερδίσει την Οστάνδη στο Παλέ, ξεκινώντας και πάλι από την άμυνά του.

To Top