Κλείνει ο φάκελος της ΚΑΕ για το 99, κοντά στο 90% το ποσοστό συναίνεσης!

Ο Άρης ολοκλήρωσε τις ενέργειες για την κατάθεση πλήρους φακέλου στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από τους ανθρώπους της ομάδας, το ποσοστό συναίνεσης των πιστωτών ενδεχομένως να φτάσει και το 90%, κάτι που θα σημαίνει ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν έχουν συμφωνήσει για να υπαχθεί ο Άρης στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

Οι κίτρινοι είναι αισιόδοξοι ότι θα πείσουν το δικαστήριο πως πρέπει να μπουν στο άρθρο 99 και να εξυγιανθούν οικονομικά μέσω αυτής της οδού, πρόταση με την οποία συμφωνεί σχεδόν το 90% των πιστωτών!

Σημαντικό ρόλο φυσικά θα παίξει και το πλάνο βιωσιμότητας του συλλόγου, αφού αυτός ήταν ο βασικός λόγος που απορρόφθηκε το αίτημα της ΠΑΕ για υπαγωγή στο άρθρο 99. Πάντως η ΚΑΕ και λιγότερες οφειλές έχει και πιο διαχειρίσιμα είναι τα ποσά που θα πρέπει να καταβάλλει ώστε να εξυγιανθεί οικονομικά σε βάθος τετραετίας.

Εκτός συμφωνιών μένει ο Γάιος Σκορδίλης, με τον οποίο δεν βρέθηκε σημείο επαφής, ενώ από την επόμενη βδομάδα θα συζητηθούν εκτενέστερα οι υποθέσεις των Μπράιαντ Ντάνστον και Άαρον Μάιλς, που έχουν δικαιωθεί στη FIBA, ζητώντας μάλιστα και απαγορευτικό μεταγραφών.

 

To Top