Κλοπ: «Εσείς κάνετε το ποδόσφαιρο απολαυστικό»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας εν όψει της πρώτης αναμέτρησης των ημιτελικών του Champions League με την Ρόμα στο «Anfield».

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έδωσε το δικό του μήνυμα εν όψει του πρώτου ημιτελικού με την Ρόμα την Τρίτη ενώ τόνισε, πως όλοι πρέπει να κινηθούν σε κόσμια πλαίσια και να μην παρεκτραπούν έξω από το γήπεδο, όπως έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά o 50χρονος προπονητής ανέφερε:

«Γεια σας είμαι ο Γιούργκεν Κλοπ, θέλω να στείλω ενα μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους της Λίβερπουλ που θα έρθουν στο Άνφιλντ την Τετάρτη το βράδυ, αλλά και σε εκείνους που θα είναι στην πόλη. Έχετε μια φήμη στον ποδοσφαιρικό κόσμο ως Παγκόσμιας κλάσης φίλαθλοι.

Έχετε πάθος, πνεύμα, χιούμορ, μα πάνω από όλα είστε ζεστοί και φιλόξενοι. Κάνετε το ποδόσφαιρο να είναι διασκεδαστικό και σε αυτή την περίσταση εμείς πρέπει να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια που κάνετε και να την κάνουμε ξεχωριστή για εσάς.

Όμως πρέπει να το κάνουμε για τους σωστούς λόγους. Εδώ στο Μέλγουντ (σ.σ. το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ), οι ποδοσφαιριστές, εγώ αλλά και το προπονητικό επιτελείο έχουμε απόλυτο σεβασμό για την αντίπαλό μας Ρόμα. Τους σεβόμαστε ως ανθρώπους, αλλά και ως επαγγελματίες και ξέρω πως όλοι οι αληθινοί οπαδοί της Λίβερπουλ νιώθουν το ίδιο. Θέλουμε να τους νικήσουμε μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό δείχνουμε τον σεβασμό μας σε αυτούς.

Εν όψει του παιχνιδιού της Τρίτης ας διοχετεύσουμε όλο το πάθος μας και την υποστήριξή μας στη δική μας ομάδα, στο δικό μας κλαμπ, στο Άνφιλντ σε μια Ευρωπαϊκή βραδιά κάτω από τα… φώτα των ημιτελικών.

Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον κόσμο, ΌΛΟΙ μαζί. Στα 90′ είναι αντίπαλοι μας, την υπόλοιπη ώρα φιλοξενούμενοι μας και εμείς οι οικοδεσπότες. Η ατμόσφαιρα μέσα στο Άνφιλντ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της φετινής Ευρωπαϊκής μας πορείας».

To Top