ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κοντά σε συμφωνία Άρης και Μούρτος, εμπόδια από τον δικηγόρο του παίκτη…

Ο Άρης και ο Σπύρος Μούρτος προσπαθούν να βρουν μια συμβιβαστική λύση πριν την εκδίκαση της προσφυγής στις 10 Ιουλίου και είναι γεγονός πως βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο για να επιτευχθεί συμφωνία διακανονισμού των οφειλομένων του.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αντιληφθεί και οι δύο πλευρές ότι δεν συμφέρει κανέναν να εκδικαστεί η προσφυγή, το θέμα είναι όμως υπάρχουν εμπόδια που μπαίνουν από τον νομικό του παίκτη, Νίκο Πετράτο, ο οποίος για δικούς του λόγους είνα αρνητικός σε μια τέτοια εξέλιξη.

Ο πρώην αρχηγός του Άρη έχει καταθέσει προσφυγή για 207.000 ευρώ. Είχε δοθεί αναβολή στην εκδίκαση για τις 10 Ιουλίου και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για νέα αναβολή όπως είχαν επισημάνει τα μέλη της ΕΕΟΔΑΚ.

Ακόμα κι αν εκδικαστεί στις 10 Ιουλίου η τελεσίδικη απόφαση, μετά και την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό, θα εκδοθεί το νωρίτερο κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τότε ο Μούρτος θα είναι με συμβόλαιο στον Άρη, άρα δεν θα μπορεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

To Top