Κορωνιός: “Ήξερα τι θα συμβεί σήμερα”

Ο Άγγελος Κορωνιός παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Άρη, παραδέχτηκε πως αυτή ήταν η ομάδα που άξιζε να κερδίσει και άσκησε κριτική στους παίκτες του για την σημερινή τους εμφάνιση.

Ο τεχνικός της Καβάλας είπε αρχικά: “Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη και την ομάδα του. Δίκαια κέρδισαν. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Εγώ δεν εισακούστηκα από τους παίκτες μου μέσα στη βδομάδα. Εγώ ήξερα τι θα συμβεί σήμερα. Βλέποντας τον Άρη στα βίντεο και με την παρουσία του Βαγγέλη (Αγγέλου) τον τελευταίο καιρό ήξερα ότι ο Άρης θα παρουσιαστεί πολύ δυνατός, όπως είναι πολύ δυνατός, διαβασμένος και θα παλέψει το παιχνίδι, παρά τις απουσίες που είχε”

Πρόσθεσε πως “προσπάθησα να αφυπνίσω τους παίκτες, προερχόμασταν από τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και πιστέψαμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα, ότι σωθήκαμε, ότι γίναμε ομάδα. Δυστυχώς όλη την βδομάδα παρόλο που μίλησα και σε έντονο ύφος, στον ρυθμό του Άρη, δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε. Και χαμένα ριμπάουντ και λάθη και όταν βρέθηκε μπροστά η ομάδα δεν είχε την υπομονή να κοντρολάρει το παιχνίδι για να βάλουμε σε πρόβλημα τον Άρη. Δυστυχώς παίζαμε χωρίς μυαλό, χωρίς συγκέντρωση” και κατέληξε: “Δεν ήρθε η καταστροφή όμως. Χάσαμε μια μάχη, δεν χάσαμε τον πόλεμο. Θέλουμε πολύ δουλειά και επιμένω σε αυτό και το έχω πει ακόμα κι όταν κερδίζουμε. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στα παιδιά και είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε την παραμονή μας”.

 

To Top