ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κούγιας καλεί Τσιώλη

Τον Σάκη Τσιώλη για διάδοχο του Άγγελου Αναστασιάδη θέλει στην ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας. Ραντεβού την Τρίτη (1/11) για τους δύο άνδρες, που αν δώσουν το χέρια, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα επιστρέψει στους “βυσσινί”.

Τη Δευτέρα (31/10) το πρωί η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Άγγελο Αναστασιάδη, τον Θωμά Κυπαρίσση, αλλά και με τους Σάκη Αναστασιάδη, Απόστολο Λιβανό και Γιάννη Βασιλείου. Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας εκτιμούσε ότι με το συγκεκριμένο προπονητικό τιμ, ο κόσμος θα συνέχιζε να είναι αποστασιοποιημένος και δεν θα στήριζε την ομάδα στο AEL FC Arena.

Ο ιδιοκτήτης των “βυσσινί” τηλεφώνησε τη Δευτέρα (31/10) στον Σάκη Τσιώλη και έκλεισε μαζί του ραντεβού για την Τρίτη (1/11), ώστε να μιλήσουν από κοντά για νέα συνεργασία. Ο Καρδιτσιώτης είναι ο… εκλεκτός για να διαδεχτεί τον Άγγελο Αναστασιάδη και μένει να φανεί εάν προκύψει συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι με τον Τσιώλη κατέκτησε την άνοδο στη Super League η ΑΕΛ, όμως λύθηκε η συνεργασία τους, με τον Κούγια να εκτοξεύει αιχμές κατά του έμπειρου κόουτς, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “ήθελε τον Ράγιος των 450.000 ευρώ”, όμως τον κατηγόρησε και για άλλα ζητήματα, που είχαν να κάνουν όχι μόνο για “παράλογες απαιτήσεις”, αλλά και για άλλα που αφορούσαν σε συνεργάτες του που ήθελε μαζί του ενώ “δεν πρόσφεραν”.

Ο Τσιώλης από τη μεριά του είχε απαντήσει στον Κούγια, υποστηρίζοντας “ένας άνδρας δεν χρειάζεται να κάνει δηλώσεις, καλύτερη δήλωση είναι η ζωή του και οι πράξεις του”. Ύστερα από όλα αυτά, μένει να φανεί εάν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες και αν ο Κούγιας αυτή τη φορά δεχτεί το τιμ με το οποίο δουλεύει ο Τσιώλης.

Σημειώνεται ότι εδώ και μερικές μέρες έχει προταθεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και ξένοι προπονητές. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του κάμπου αντιμετωπίζει την Κυριακή (6/11, 17.15) εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Οι “βυσσινί” έχουν συγκεντρώσει  οκτώ βαθμούς σε επτά ματς.

Πηγή: sport24.gr

To Top