Κούης: “Θα πέσουμε αγωνιστικά με Σκόρδα. Μονόδρομος η Γ΄Εθνική”

Ένας από τους δύο μάρτυρες υπεράσπισης του ΑΣ στο σημερινό δικαστήριο ήταν και ο Ντίνος Κούης, που δεν σταμάτησε λεπτό να τονίζει, ότι: “Πρέπει να ξεκινήσουμε από τη Γ΄Εθνική. Από το μηδέν, με μηδέν χρέη…”.

Ως μέλος του ΔΣ των παλαιμάχων Άρη αλλά και υπεύθυνος των ακαδημιών, η “σημαία” του ποδοσφαιρικού Άρη κλήθηκε να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου προτάσσοντας τόσο την εμπειρία του ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου αλλά και ως μέλος της προσπάθειας που κατέβαλε η διοίκηση Στεφανίδη για να γωνιστεί ο Άρης στη Β΄Εθνική.

“Εχω υπάρξει ποδοσφαιριστής αυτού του συλλόγου για 17 συναπτά έτη. Εχω υπηρετήσει και από το πόστο του τεχνικού συμβούλου ενώ και ως μάνατζερ έχω συνεργαστεί με τον Άρη. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Άρης να επιβιώσει αν αγωνιστεί στη Β΄Εθνική. Είμαι άθρωπος του ποδοσφαίρου και μπορώ να γνωρίζω τι θα γίνει.Η διοίκηση Σκόρδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε όσα λέει. Πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, με μηδέν χρέη. Αυτή ήταν και η επίσημη τοποθέτηση μας ως παλαίμαχοι. Βγάλαμε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιήσαμε την άποψη μας”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ντίνου Κούη για να συνεχίσει:

“Yπήρξα σύμβουλος της διοίκησης Στεφανίδη. Έζησα από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσει κάποιος για να καταφέρει να έχει τον Άρη στη Β΄Εθνική και να επιβιώσει.Η διοίκηση Στεφανίδη δεν τα κατάφερε και δεν πρόκειται να τα καταφέρει ούτε ο Σκόρδας. Είναι μονόδρομος η Γ΄Εθνική”.

Σε ερωτήσεις των νομικών στη συνέχεια ο Ντίνος Κούης υπεραμύνθηκε την άποψη του, ενώ σε τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλου, νομικού του Λάμπρου Σκόρδα,τόνισε ξεκάθαρα: “Είμαι βέβαιος ότι ο Λάμπρος Σκόρδας θα αποτύχει. Σας το εγγυόμαι. Είναι η άποψη μου και προκύπτει από την εμπειρία μου στο χώρο του ποδοσφαίρου”.

To Top