ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κούης: «Ο Άρης θα ανέβει με συσπείρωση! Όλοι στην γιορτή με την Μπόκα»

Ο Ντίνος Κούης μίλησε για την γιορτή με την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και την προσπάθεια του Άρη να επιστρέψει στην φυσική του θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για το φιλικό των βετεράνων της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες είπε:

Πήγαμε εκεί γιατί ήθελε να γιορτάσει ο Πανσερραϊκός τα 53 χρόνια ιστορίας του και τιμήσανε τον Γιώργο Κούδα και τον Λάκη Παπαϊωάννου. Γενικά θυμηθήκαμε λίγο και τα παλιά, γιατί σε εκείνο το γήπεδο έχουμε παίξει επανειλημμένος εμείς οι παλιοί και με τους παλαίμαχους του Πανσερραϊκού είχαμε και ένα τραπέζι αργότερα και ήταν πολύ ωραία».

Για τον αγώνα Περούτζια – Άρης:

Ήταν ένα παιχνίδι που παρότι είχαμε φέρει ισοπαλία μέσα στο Χαριλάου, θεωρήσαμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το αποτέλεσμα και θα κερδίσουμε. Ήταν μια ομάδα πάρα πολύ καλή, πάνω από όλα φίλοι μεταξύ μας και νομίζω ότι αυτό λείπει από τις περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα. Όταν πήγαμε και είδαμε το γήπεδο της Περούτζια θεωρούσαμε τότε ότι θα παίξουμε καραμπόλα.

Πήγαμε, προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 και στο δεύτερο ο Γιώργος ο Ζήνδρος έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ όπως και του Σεμερτζίδη. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι τότε η Περούτζια είχε να χάσει μέσα στην έδρα της 36 αγώνες σχεδόν.

Για τον Άρη στο πρωτάθλημα:

Η διαφορά από πέρσι επειδή παρακολουθώ την ομάδα, νομίζω ότι είναι μια ομάδα ανταγωνιστική, μπορεί να μην έχει την μεγάλη ποιότητα αλλά φέτος οι παίκτες μπαίνουν από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο και είναι ανταγωνιστικοί, άσχετα αν τους βγαίνει το αποτέλεσμα η όχι και νομίζω ότι ο χώρος της Football league μπορεί με τέτοιους ποδοσφαιριστές να πάει μπροστά. Ο στόχος του Άρη είναι να ανέβει και να βρεθεί στην φυσιολογική του θέση και ελπίζουμε ότι φέτος, θα είναι η τελευταία μας χρονιά στην Β’ Εθνική γιατί είναι μαρτύριο για εμάς η ομάδα να βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία.

Ο Άρης πρέπει στα πρώτα παιχνίδια τουλάχιστον να μπαίνει μέσα και να τα κερδίσει όλα και να δουν και οι άλλες ομάδες ότι ο Άρης είναι εδώ και δεν μπορεί να τον περάσει κανένας. Και ειλικρινά το βλέπω και εγώ αυτό ότι η ομάδα φέτος είναι διαφορετική, όπως και το γκολ που έβαλε ο Παυλίδης, εγώ είχα χρόνια να δω στον Άρη τέτοιο γκολ με εντυπωσίασε ήθελα να το βλέπω και να το ξανά βλέπω.

Ο κόσμος του Άρη έχει δείξει επανειλημμένα την αγάπη του για την ομάδα είτε είναι οργανωμένοι είτε είναι απλοί φίλαθλοι, πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχουμε μέλλον από εδώ και στο εξής. Από την νέα χρονιά θα πρέπει να δοθούν και σε νεαρούς παίκτες ευκαιρίες και να δει ο προπονητής τη χρειάζεται η ομάδα από παίκτες. Νομίζω ότι και να λέμε για το παρελθόν δεν παύει να είναι παρελθόν τώρα κοιτάμε το παρόν και το μέλλον μπορεί να έχει στεναχωρήσει πολλούς αλλά κοιτάμε μπροστά.

Για το μεγάλο φιλικό με την Μπόκα:

Νομίζω ότι έτσι γίνεται οι συσπείρωση μιας ομάδας και θεωρώ ότι ο κόσμος του Άρη πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα για την προσπάθεια αυτή που κάνει, έρχεται μια ομάδα που είναι γνωστή παγκοσμίως, και νομίζω ότι ο κόσμος θέλει να ζήσει μια τέτοια ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά είναι μια ευκαιρία να δουν μια τέτοια φιέστα, Θα είναι μια γιορτή αύριο και πρέπει όλοι να βρεθούμε στο γήπεδο.

To Top