Κούρασε ο… “κύκλος των χαμένων διαχειριστών” του Άρη

Καταγράφεται από κάθε “φωνή” που βρίσκεται κοντά, μέσα ή έξω από τον Άρη, το γεγονός της τεράστιας ανάγκης που υπάρχει για να βρεθούν χρήματα, ρευστό, ώστε να υπάρχει ο σύλλογος και την “επόμενη μέρα”.

Το μοντέλο του… διαχειριστή βρέθηκε στο “φόρτε” του τελευταία δυο χρόνια στον Άρη. Παράγοντες που εναλλάσσονταν σε έναν φαύλο (όπως αποδείχθηκε) κιτρινόμαυρο κύκλο, που η μόνη τους προσφορά και υπηρεσία στον σύλλογο ήταν να αναλάβουν τον ρόλο του διαχειριστή. Και από τη στιγμή που όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, “κατάφεραν” να βρίσκεται σήμερα ο Άρης υποβιβασμένος, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι θα ξημερώσει την “επόμενη μέρα”.

Ο “κύκλος των χαμένων διαχειριστών” ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια, με το μοντέλο της Λέσχης να αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα και τα “δικά μας παιδιά”, την εγγύηση… Ελπίδες που αποδείχθηκαν όχι μόνο φρούδες, αλλά γκρεμίστηκαν μαζί με τα όνειρα χιλιάδων φιλάθλων του Άρη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία δυο χρόνια ανακυκλώνονται στον σύλλογο οι ίδιοι παράγοντες-διαχειριστές, χωρίς ουδείς να μπορέσει να βάλει το χέρι στην τσέπη για τα στοιχειώδη.

1. Το καλοκαίρι του 2012, μετά το φιάσκο του “επενδυτή Πλα”, ανέλαβε διοικούσα επιτροπή (νέα πρωτοτυπία του Άρη), με τους Στεφανίδη, Κατσιαούνη, Λαμπριάκο και τον Ζαμπέτα να έχει το δικαίωμα της υπογραφής.

2. Τον Δεκέμβριο του 2012, ανέλαβε διοίκηση Πρωτοδικείου με την παρουσία των Ψηφίδη, Αλεξανδρίδη, Αβάνογλου, Παπαδόπουλου κ.α. για να… εκδιωχθεί ως καταστροφική.

3. Τον Απρίλιο του 2013, ανέλαβε η διοίκση Σκόρδα για να πετύχει την σωτηρία της ομάδας και να δρομολογήσει τις διαδικασίες για εκλογές.

4. Τον Ιούνιο του 2013, η πλειοψηφία έδωσε το χρίσμα στη διοίκηση Ηλιάδη (επέστρεψε μετά από 20 χρόνια στα κοινά), αλλά και αυτή απέτυχε ως… διαχειριστής της μισογκρεμισμένης πολυκατοικίας του Άρη.

5. Τον Δεκέμβριο του 2013 ανέλαβε και πάλι η διοίκηση Σκόρδα, αποτυγχάνοντας στην αποστολή της να σώσει την ομάδα, προκαλώντας περισσότερες από ποτέ έριδες και εσωτερικές διαμάχες. Η αποκορύφωση της διχόνοιας.

6. Για να φτάσουμε στον Απρίλιο του 2014, όπου μια διοίκηση διαχειριστών και πάλι με τους Στεφανίδη, Ψηφίδη να βρίσκονται στο τιμόνι του συλλόγου.

Κάποιοι από τους παράγοντες αυτούς ανακυκλώνονταν και μεταξύ ΠΑΕ-ΚΜΑ, με τον φορέα συμμέτοχο στην αποτυχία.

Όλες οι διοικήσεις είχαν το ίδο μότο: “βρήκαμε άδεια ταμεία, υπάρχουν χρέη βουνό, τεράστια προβλήματα, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις…”.

Ουσία; Μηδέν. Ο Άρης συνεχίζει να αναζητεί “ζεστό χρήμα”, με φόντο τον “κύκλο των χαμένων διαχειριστών…” και τον κόσμο αηδιασμένο και κουρασμένο όσο ποτέ.

To Top