ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κρίσιμη βδομάδα, προ των πυλών συναντήσεις για εκκαθάριση, αθλητικό νόμο και νέα ΠΑΕ

Ο Άρης θέλει να χαρεί από τώρα την άνοδο στη Football League, αλλά η… εκκαθάριση δεν τον αφήνει. Αγωνιστικά, είναι μόλις ένα βαθμό, από το να σφραγίσει το εισιτήριο για την επαγγελματική κατηγορία, όμως η καθυστέρηση στη διαδικασία της εκκαθάρισης, το μπλοκάρισμα του πλειστηριασμού του Νέου Ρυσίου και το ρευστό νομικό πλαίσιο που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο (τι είχες Ελλάδα, τι είχα πάντα…) κορυφώνουν την αγωνία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Εγγυώμαι ότι ο Άρης θα ανέβει κανονικά» δεσμεύτηκε στη γιορτή για τα 102 χρόνια του συλλόγου, ο Θόδωρος Καρυπίδης, επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Στον Άρη περιμένουν λοιπόν συνάντηση στην Αθήνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό, προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για τα δεδομένα που διαμορφώνονται με τον υπό ψήφιση αθλητικό νόμο, το πώς θα επηρεαστεί η εκκαθάριση της παλιάς πτωχευμένης ΠΑΕ, αλλά και τι θα γίνει με τη σύσταση της νέας εταιρείας.

Δεν αποκλείεται όμως το «σκηνικό» να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Κοντονής αναμένεται να παραστεί στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Αθλητικών Ειδών και Εξοπλισμού «Sportexpo» την Πέμπτη.

Την ίδια μέρα, πρόκειται να παραδώσει η νομιμοπαρασκευαστική επιτροπή το νομοσχέδιο στον υφυπουργό, ο οποίος θα ασχοληθεί με την περαιτέρω επεξεργασία του. Σε κάθε περίπτωση, η εβδομάδα που διανύουμε είναι κρίσιμη για το «αύριο» του Άρη!

To Top