ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κρατάει η Τολούκα, Over στο Βέλγιο

Πληθώρα επιλογών μας προσφέρει -όπως συμβαίνει συνήθως- το σημερινό σαββατιάτικο κουπόνι. Θα κάνουμε, λοιπόν, τέσσερις “στάσεις” στα πρωταθλήματα Μεξικού, Βελγίου, Αυστρίας και Β’ Γερμανίας.

 Δε χάνει η Τολούκα

Το δυνατό μας σημείο έρχεται από το πρωτάθλημα Μεξικού και αφορά το Χ2 της Τολούκα επί της Τίγκρες σε απόδοση 1.90. Έχοντας ξεκάθαρα στραμμένη την προσοχή της στον πρώτο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες θα παραταχθεί στο σημερινό ματς η Τίγκρες. Εκμεταλλευόμενη τη δύναμη του “Ουνιβερσιτάριο”, η μεξικανική ομάδα έκανε την ανατροπή απέναντι στην Ιντερνασιονάλ στα ημιτελικά και τα ξημερώματα της Πέμπτης υποδέχεται τη Ρίβερ Πλέιτ, στον πρώτο τελικό. Στην Κλαουσούρα είχε μπει στα πλέι οφ, αλλά υπέστη αποκλεισμό στα προημιτελικά από τη Σάντος Λαγκούνα. Η κατάκτηση της 10ης θέσης στην Κλαουσούρα δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο στο στρατόπεδο της Τολούκα κι έτσι οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν με πείσμα στο νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η έλευση του Κολομβιανού επιθετικού Φερνάντο Ουρίμπε και του αργεντίνικου τρίο των Σαουσέδο (ΕΠ), Τριβέριο (ΕΠ) και Μποτινέλι (ΜΕ) αναμένεται να προσδώσει ιδιαίτερη ενίσχυση. Θετικό “ποδαρικό” βλέπουμε για την Τολούκα.

 Πολλά γκολ στο “Regenboogstadion

Μετακινούμαστε στο Βέλγιο, επιλέγοντας το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Ζούλτε Βάρεγκεμ με τη Λόκερεν (απόδοση 2.00). Κάκιστη ήταν η περσινή σεζόν για την Ζούλτε Βάρεγκεμ, καθώς όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει την είσοδό της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος του Βελγίου, αλλά πάλεψε μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές για την παραμονή της σε αυτό. Τερμάτισε στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας συνολικά 31 βαθμούς, επτά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγούσε στη χαμηλότερη κατηγορία. Δεν κατάφερε να κερδίσει την είσοδό της στα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος του Βελγίου η Λόκερεν, καθώς τερμάτισε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς, επτά κάτω από την έκτη θέση και την Σαρλερουά. Νέος προπονητής του συλλόγου είναι ο Μπομπ Πέετερς. Ο 41χρονος Βέλγος βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Τσάρλτον από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Πιστεύουμε ότι οι δύο αντίπαλοι θα μπουν σήμερα με μεγάλη όρεξη για σκοράρισμα.

 Over και στη Β’ Γερμανίας

Το Over 2,5 αποτελεί την επιλογή μας και στην αναμέτρηση μεταξύ Γκρόιτερ Φιρτ και Καρλσρούης για τη Β’ Γερμανίας, σε απόδοση 2.25. Εξαιρετικά άσχημη ήταν η περσινή σεζόν για την Γκρόιτερ Φιρτ, καθώς κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Γερμανίας την τελευταία αγωνιστική. Με τους 37 βαθμούς που συγκέντρωσε συνολικά τερμάτισε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν μόλις μακριά από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγούσε στη χαμηλότερη κατηγορία. Την μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει την άνοδό της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Γερμανίας έχασε την περασμένη σεζόν η Καρλσρούη, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει του Αμβούργου σε διπλούς αγώνες στο πλαίσιο των πλέι οφ. Αφού ήρθε ισόπαλο (1-1) εκτός έδρας το συγκρότημα του Καουζίνσκι γνώρισε την ήττα με 2-1 στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια) εντός. Το Αμβούργο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και σκόραρε στο 115’. Τρεις φιλικές αναμετρήσεις έδωσε η Καρλσρούη το καλοκαίρι στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία.

 Προβάδισμα η Άλταχ

Τέλος, πηγαίνουμε με το “2 DNB” στην αναμέτρηση της Γκρόντιχ με την Άλταχ για το αυστριακό πρωτάθλημα, σε απόδοση 2.03 (DNB= Iσοπαλία όχι Στοίχημα. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων. Αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Η Γκρόντιχ κατάφερε την περασμένη σεζόν να γλιτώσει τον υποβιβασμό και καλείται φέτος να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να αποφύγει τα δυσάρεστα. Κακή η περσινή χρονιά, με τον τεχνικό Μπάουρ να αποτελεί παρελθόν και τον Σέτελ να είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της Γκρόντιγκ. Υπέστη σημαντικές απώλειες στο ρόστερ της, με αρκετούς βασικούς παίκτες να αποτελούν παρελθόν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της ομάδας. Αντίθετα, την περσινή πορεία της Άλταχ θα την ζήλευαν σίγουρα πολλές ομάδες που βρίσκονται χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Αν και νεοφώτιστη την περασμένη σεζόν, κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση, εξασφαλίζοντας έτσι την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου και θα αντιμετωπίσει την Γκιμαράες για τον 3ο προκριματικό γύρο. Στόχος της για φέτος δεν είναι άλλος από το να πετύχει κάτι ανάλογο, με τον τεχνικό Κανάντι να παραμένει στον πάγκο της ομάδας για ακόμη μια σεζόν.

 Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Top